Как лъжат различните зодии

0
648

На лъжата краката са къси и въпреки че ни учат на това от малки, всеки е изричал поне по една лъжа в живота си. Хората обикновено лъжат, за да се предпазят или за да опазят близките си. Наричат ги благородни лъжи, но това не променя факта, че изричате нещо, което не е вярно. Други изпитват удоволствие от това да лъжат останалите и го правят с лекота. Въз основа на различните зодиакални знаци, се различават и начините, по които хората лъжат. Вижте какви лъжци сте вие според зодията.

Овен

Представителите на този знак лъжат само когато е необходимо. Овните притежават голямо его и чувство за самосъхранение и самоуважение. Ако партньорът им изневери или излъже, те непременно си го връщат. Освен това Овенът е много амбициозен и работлив, ето защо би излъгал в преследване на професионалните си цели.

Телец

Те са упорити и мразят, когато нещо застане на пътя им. Затова са способни да изрекат малка лъжа, стига това да ги приближи до крайната им цел. В интимен план, подобно на Овена, Телецът лъже, когато усети, че партньорът му е изневерил. В такъв случай отмъщението му е задължително.

Близнаци

Представителите на този знак имат способността да извъртат истината до степен, която се харесва на самите тях. Доста приказливи, Близнаците не могат да пазят тайна и обичат да разказват пикантни истории, които допълнително разкрасяват.

Рак

Раците са лоялни и грижовни, те биха излъгали само за да защитят близките си.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието на хората около тях. Те могат да разказват една история и накрая тя да заприлича на пълна лъжа. Колкото повече печелят вниманието на слушателите си, толкова по-пикантни истории могат да измислят.

Дева

Лъжата не може да съблазни родените под този знак. Изключение правят моментите, в които се чувстват възпрепятствани от нещо или някого. Тогава Девата може да си позволи да излъже, но внимателно плюсовете и минусите на постъпката си.

Везни

Те са най-дипломатични сред зодиакалните знаци, ето защо, когато вярват, че нещо е добро за всички, са готови да излъжат, ако се налага. Везните обаче не са добри лъжци и често биват разкрити.

Скорпион

Подозрителни и манипулативни, Скорпионите изричат лъжи най-вече от мотивация за отмъщение. Те внимателно анализират ситуацията и измислят най-подходящата лъжа.

Стрелец

На родените под този знак определено може да се вярва. Стрелците мразят лъжата. Още нещо, те дори биха объркали плановете ви в стремежа си всичко да е честно и откровено.

Козирог

Подобно на Стрелците, Козирозите мразят лъжата. Това може би се дължи на тяхната недоверчивост. Ако все пак се случи да излъжат, истината бързо излиза наяве, защото Козирогът започва да изпитва вина и признава истината.

Водолей

Подобно на Близнаци, Водолеят е добър разказвач. В стремежа си да бъдат център на внимание, родените под този знак умеят да си съчиняват невероятни истории. Освен това обичат клюките, което ги прави ненадеждни в пазенето на тайни.

Риби

Рибите са известни със своята чувствителност, затова и лъжата не е сред любимите им неща. Те биха излъгали само с добри намерения. В случаите, когато искат да предпазят близък или самите себе си от беда.