Oт Reddit са попитали мъжете кое е най-странното нещо, което намират за привлекателно у дамите. Ето и кои са най-честите отговори.

1. Пищови на ръката

Харесва им, когато жените са си записали важна информация на китката, за да не я забравят.

2. Игнорирането

Странно, но факт – на мъжете им харесва да бъдат игнорирани. Това ги кара да искат жените още повече. Но им е симпатично и когато момичето просто е заето и се е отдало на някаква негова дейност, без да обръща внимание на партньора. Намират красота в това пълно отдаване.

3. Чорапи над глезена

За повечето момичета това е табу. Но явно на мъжете им харесват по-високите чорапи, комбинирани с къси панталонки. Вероятно им напомня на част от секси училищна униформа, каквато често се вижда по филми и музикални клипове.

4. Прозяване и протягане

Знае се, че жените намират това за секси у мъжете. Но явно и обратното важи. Сладко и небрежно е, което привлича силния пол.

5. Умът

Едно от най-атрактивните неща за момчетата е момичето им да е по-умно от тях. Това ги съблазнява – че са успели да се докоснат до такова момиче и то да е тяхно.

6. Високи жени

Чисто физическо влечение. Повечето мъже обясняват, че предпочитат по-високите жени.

7. Бейзболни шапки

Жените се кипрят с капели, бомбета и т.н., но се оказва, че събират повече погледи, когато са със спортни, бейзболни шапки с козирки. Ако дори с нещо небрежно, семпло и спортно, момичето изглежда добре, значи тя е наистина сладка и чаровна и не робува на тенденции, което впечатлява мъжете.

8. Чокъри

Те станаха изключително модерни в последните години. Момиче, с чокър около врата, винаги е по-съблазнително, категорични са момчетата.

https://www.teenproblem.net