ЙОРДАН ЙОРДАНОВ НЯМА ДА ТЪРСИ ПОДКРЕПА ОТ ПАРТИИТЕ ЗА ВТОРИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ

0
684

 

Настоящият кмет и водач в изборната битка за Добрич Йордан Йорданов няма да търси подкрепа от останалите партии за балотажа на 3 ноември. Това заяви самият той в първата пресконференция след изборите в неделя. „Политически разговори не са водени и смятам, че най-важното е подкрепата на хората. Ще разчитам основно на подкрепата на моите съграждани“, заяви Йорданов.

Той благодари на хората, които са гласували за него и че не са се поддали на манипулации и внушения. През седмицата екипът му ще продължи срещите си с хората и ще продължи с положителна кампания.

Партията, от която Йорданов е кандидат – МК ДБГ (ДБГ, НДСВ, ССД, ГН), получава 13 мандата в Общинския съвет и е втора политическа сила след Местна коалиция ГЕРБ (СДС), която ще има 15 съветници в местния парламент.

Йорданов обясни и информационното затъмнение за Добрич в телевизионното пространство. Всяка телевизия сама си определя в кой град ще изпрати екип и в кой град ще има Екзит пол. Затова не е ясно дали Добрич ще присъства или отсъства и в новините на 3 ноември, каза Йорданов. НДТ