• Определено да, що се отнася до жените

Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може една жена да достигне оргазъм? Оказва се, че дори и да не си го признават много жени смятат, че още няколко сантиметра отгоре могат да подобрят изживяването им с мъжа.

Според учени от университета в Шотландия, няма идеален размер, който би удовлетворил всяка жена, но повечето сантиметри със сигурност ги „задоволяват“ по-добре.

Над 300 жени, участвали в проучването, са отговорили, че всичко е строго относително.

За стандартна дължина на пениса се смята 15 – 18 см., а за обиколка 12 – 14 см. или около 4.5 см широчина. Според 31% от анкетираните, средната дължина е напълно достатъчна, но 52% от дамите са на мнение, че за тях перфектният размер е над 15, до 20 см.

Само 3% от жените са посочили, че размер до 10 см ги устройва. Интересен е фактът, че 5% от участничките са отговорили, че искат да спят с мъж, чийто пенис е над 25 см.

Иначе останалите пропорции на мъжа също са от значение за някои жени. 47% от анкетираните не крият, че харесват по-едри мачовци.

4% са на мнение, че не биха спали с мъж, който е с наднормено тегло, докато само 19% от представителките на слабия пол искат да имат интимни отношения с мъж, който е с конкретна форма на тялото.

Друг извод от изследването е, че освен конкретни изисквания за размера и фигурата, жените търсят и нормално отношение. По-голяма част от анкетираните – 37%, искат грижовен мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са много важни.

https://www.tialoto.bg/