Д-р Севдалин Куцаров ще бъде водач на листата на политическа партия „Републиканци за България“ в Добрички многомандатен избирателен район. Кардиохируг с почти 30 години опит, д-р Куцаров има придобити 2 медицински специалности,  както и защитена  магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт. Специализирал и работил, по покана на една от най-авторитетните Японски правителствени организации, в кардиохирургичен център в Осака, Япония. Участвал в създаването на една от водещите кардиохирургични клиники в страната. Д-р Куцаров има и множество участия в европейски и световни форуми в областта на клапното протезиране – Барселона, Милано, Бат Ойенхаузен, Прага и други. От 2007 година досега д-р Куцаров работи в Отделението по кардиохирургия на Аджъбадем СитиКлиник /бивша Болница Токуда/. Той е женен, с две деца.

Изборът на водещия специалист в кардиохирургията, спасил хиляди човешки животи, за водач на листата в Добричка област е още едно доказателство за амбицията на „Републиканци за България“ да изпратят в парламента хора със знания и опит, доказани професионалисти, които да допринесат за възвръщането на нормалността в българския обществен и политически живот, както и да приемат закони в името на по-добрият утрешен ден България.

По време на предизборната кампания добруджанци ще могат да се запознаят с д-р Куцаров и да получат лично от него отговори на вълнуващите ги въпроси, свързани както със здравеопазването, така  и с приоритетите на „Републиканци за България“ за развитието на Добруджа.

Републиканци за България