Елена: Не съм предполагала, че мога да обичам човек, който ще ми вземе щастието!

Обрат! Валерия спечели “Ергенът” и сърцето на Евгени, напук на очакванията, че това ще е Елена.

“Обичам те! Валерия, стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, с тези думи Евгени отправи официално предложения за брак към Валерия, която едва сдържаше сълзите си от емоция. 

Отговорът естествено бе “ДА” .

„Казвам „Да“! Толкова съм щастлива, че не мога да повярвам… Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето“, през сълзи каза Валерия преди Евгени да постави годежния пръстен на ръката й.

„От тук нататък ще сме само двамата. Надявам се да се обичаме, да сме щастливи и да продължавам да виждам този поглед, тази искрена и нежна усмивка толкова близо до мен“, изрази надежда Евгени за общото си бъдеще с Валерия в реалния живот.

Тази вечер бе показан финалният епизод на „Ергенът“, в който Евгени Генчев направи своя избор за спътница в живота в лицето на моделката Валерия. Световноизвестният виртуоз за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си, да признае, че е влюбен и да изрече заветното „Обичам те!”.

Преди предложението за брак Евгени каза на избраницата си, че от началото е знаел, че е голяма беля.

https://www.bgdnes.bg/

Айлин от “Ергенът”: “С Евгени беше само веднъж!”

  • С това признание брюнетката развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента

Откакто е излязла от “Ергенът” Айлин Бобева не спира с провокациите и скандалните признания в мрежата. Каратистката, която Евгени Генчев не само, че не пожела за своя житейска спътница, и изгони от формата не веднъж, а цели два пъти, явно не си поплюва.

Само да припомним, че след като не получи роза в шоуто, Бобева нахално пристъпи правилата на формата и се върна обратно, но пианистът отново ѝ показа вратата. “Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно”, заяви после Бобева.

Но и не спря дотук! За да развихри тотално страстите около историите си с най-желания тв ерген в момента, брюнетката добави: “С него беше само веднъж, не повече!”

Тя не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно, а продължението оставяме да доразвиете вие. Затова и вероятно думите ѝ, че е било “само веднъж”, са достатъчно красноречиви в случая. Да не забравяме, че двамата с Евгени са били в луксозното имени цели три месеца, колкото са продължили снимките.

“Айлин му е бутнала, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка”, коментират в нета, пише “Блиц”.  https://fakti.bg/

Валерия спечели сърцето на Евгени Генчев и победи във втория сезон на “Ергенът”

Тази вечер цяла България видя как Евгени Генчев избра Валерия и ѝ предложи да се омъжи за него. На финала във втория сезон на “Ергенът” бяха останали само Елена и Валерия – две от фаворитките още от самото начало на романтичното риалити. През целия сезон двете водеха битка за сърцето на Евгени, имаха много индивидуални срещи с него, целуваха го многократно, получаваха подаръци и в крайна сметка се влюбиха в него. А той? Той също призна, че има изключително силни чувства и към двете момичета и не знае как ще реши с коя да се сбогува.

Във финалния епизод Евгени имаше дълъг разговор с родителите си, за да им разкаже какво е преживял и как се чувства. Той представи Елена и Валерия пред тях, а родителите му разговаряха с всяка от кандидатките за любовта на сина им, за да разберат що за момичета си е харесал Евгени. Разговорът с Елена премина много добре, а майката и бащата на Евгени определено я харесаха и останаха очаровани от излъчването и интелекта ѝ. Срещата на Валерия с родителите на Евгени бе съвсем различна – доста по-напрегната и с по-малко положителни емоции. Специално майката на виртуозния пианист много трудно прие Валерия и се усещаше, че не я харесва толкова, колкото хареса Елена. “Аз съм истински влюбен в теб. Всеки ден до теб чувствата ми ставаха все по-силни и по-силни… Непрестанно мисля за теб.”, каза Евгени на финала. В крайна сметка Евгени избра Валерия да стане негово момиче и да продължат приказката си извън предаването. Дали и до днес са заедно – съвсем скоро ще разберем.

https://www.actualno.com

10 факта, които не знаете за Валерия от „Ергенът“

Валерия е една от любимките на Евгени във втория сезон на „Ергенът“. Заедно с Елена те стигнаха и до финала на романтичното предаване.

Специалната връзка между Валерия и Евгени беше забелязана и от момичетата в предаването, докато двамата си разменяха тайни писма, поставяни под лампата. Тя беше и първото момиче, което се целуна с Евгени.

Ето няколко факта за Валерия, които не знаете:

1. Валерия е от Плевен, но прекарва детството си в гърция. Баща й се казва Бисер.

Valeria Georgieva (@thegirlwiththestrays) • Instagram photos and videos

2. Само на 14 години, тя участва в първия си конкурс за красота.

3. Валерия напуска страната, за да работи като модел на 18-годишна възраст. В момента е на 24.

4. Валерия не яде гъби.

5. През целия си съзнателен живот, тя е вегетарианка. От известно време вече е и веган. Поради тази причина тя не пожела да се включи в доенето на кози, което беше едно от предизвикателствата в “Ергенът”. макар да не консумира млечни продукти, тя приготви баница със сирене за Евгени.

6. Валерия е силно привързана към своята баба.

7. Тя е активист за правата на животните и заедно със своя приятелка основават приют за кучета и котки.

8. Против хирургичната намеса и корекциите по външния си вид е.

9. Валерия е модел в различни списания като корейското Noblesse.

10. Не одобрява купуването и носенето на средства за скъпи дрехи особено ако има животински тъкани.

https://ladyzone.bg/