Едно от холивудските табута е и “хоби” за мнозина, лягане под ножа. Въпреки че не са много знаменитостите, които признават, че са правили пластични операции, всичко става ясно рано или късно. Тъй като някои знаменитости открито го признават – като семейство Кардашиян – други го крият. И така, ето някои от най-скъпите пластични операции на знаменитости. ​

 

Хайди Монтаг – 1 000 000 долара

Тъй като Хайди Монтаг се появи с приятеля си (сега съпруг), Спенсър Прат, в телевизионното шоу The Hills, двойката получи много любов и омраза.
Хайди Монтаг – 1 000 000 долара
Тя беше несигурна относно външния си вид и изпитваше много скръб за решенията си за пластични операции, които й струваха много пари. Тя беше толкова пристрастена към него, че дори си направи десет процедури за един ден.
Дженифър Анистън – 30 500 долара
Ах, красивата Рейчъл Грийн от известния американски ситком все още изглежда по-млада и ние абсолютно я обичаме. Тя не е признавала, че е лягала под ножа, но експерти предполагат, че е имала поне две операции на носа и лифтинг на лицето през последните две десетилетия. Въпреки това, тя е признала за процедури като известни лазерни и ултразвукови процедури за лице без скалпел, които прави поне веднъж месечно. От друга страна, много хора вярват, че тя все още изглежда по-млада поради обстойния си режим на грижа за кожата и разкрасяване. Говори се, че само нейните вежди струват около 900 долара на година.
Къртни Кардашиян – 25 000 долара
Както се очаква, семейство Кардашиан ще заемат справедлив дял от нашия списък. Кортни Кардашиян била в колеж, когато решила да си направи уголемяване на гърдите и не била доволна от резултатите. Според нея й се иска да не го е правила.
Къртни вярва, че операцията е екстремна първа стъпка и затова може дори да обмисли лазерите като алтернативен метод, ако реши да направи бъдещи промени по лицето или тялото си.
Ники Минаж – $11 500
Ники Минаж е огромна знаменитост и модел за подражание за много млади чернокожи жени. Въпреки това си струва да се спомене, че характерният й вид не е естествен.
Необходими са над 11 000 долара, за да й придаде вида, който има днес. Процедурите включват имплантиране на дупето, избелване на кожата и операция на носа.
Виктория Бекъм – 12 956 долара
Виктория, съпругата на Дейвид Бекъм, има отношения на любов и омраза към пластичната хирургия. Това е така, защото тя имаше парченца, направени по тялото й и след това също премахнати.
Тя открито призна за увеличаването на гърдите си и съжалява за решението си да ги направи. Тя е доста откровена за това и казва, че го е направила поради несигурност. „Не се бъркайте в гърдите си, просто празнувайте това, което имате“, каза тя.
Пийт Бърнс – $38 000
Покойният английски музикант беше известен с вечно променящия се и понякога андрогинен външен вид и не се свени да признае, че те са възможни заради многото козметични операции.
Въпреки че имаше много други процедури, обичайните, които имаше, бяха филъри за устни, импланти на бузите и операции на носа.
Кайли Дженър – 2 000 000 долара
Това съобщиха от „ОК! Magazine”, че цялата сума от операциите на Кайли Дженър може да е около два милиона долара. Да, прочетохте правилно.
Въпреки това, тя публично призна само за пълнители за устни, защото (уж) нейният партньор й каза, че не смята, че тя би била добра в целувките. Носят се слухове, че си е правила ботокс, гръдни импланти и други процедури.
Джоселин Уилденщайн – 6 500 000 долара
Джоселин е известна като Жената котка, има спекулации, че тя е направила всички обширни операции, защото покойният й съпруг е харесвал котки.
Тя няма намерение да спира. Тя дори каза, че ако някога иска да бъде свършена работа, ще продължи да прави пластични операции до деветдесетте си години.
Анджелина Джоли – Неизвестен
Въпреки че някои знаменитости си правят пластични операции в опит да изглеждат по-млади, това не беше точно случаят с Анджелина Джоли. Тя имаше двойна мастектомия и имаше сериозен риск от рак на гърдата. Затова тя си сложи импланти след отстраняването на гърдите.
Въпреки това, някои експерти твърдо вярват, че тя е имала лифтинг на лицето и операция на носа в някакъв момент.
Кейтлин Дженър – 60 000 долара
След дълги години на битка с полова си идентичност, Кейтлин Дженър (бивш Брус Дженър) се подложи на операция за смяна на пола, за да се превърне напълно в жена. Кейтлин беше овластена, когато най-накрая успя да изрази истинската си същност.
Кейтлин също си направи гръдни импланти и операция на лицето, за да й придаде по-женствен вид. Тя е и винаги ще бъде икона.
La Toya Jackson – $21,500
Ла Тоя Джаксън също е ентусиаст на пластичната хирургия, също като известния си брат. Това доведе до неузнаваем вид, точно като Майкъл Джексън.
Съобщава се, че тя е имала повдигане на вежди, поне една ринопластика и уголемяване на гърдите.
Ким Кардашиян – 16 500 долара
Беше предмет на дебат дали Ким Кардашиян си е правила пластична операция или не. Тя започва в ранните си дни да работи за Парис Хилтън, преди да си направи име.
Не е тайна, че телевизионната личност, модел и риалити звезда Ким направи някои промени във външния си вид. Тя е похарчила пари за операции на носа, липосукция и импланти на гърдите и задните части.
Мики Рурк – 36 000 долара
Досега сте видели, че повечето от големите прахосници в нашия списък са жени, но Мики Рурк несъмнено е един от онези актьори мъже, които искаха да им дадат жестока конкуренция.
Говори се, че той е имал шест лифтинга на лицето и промяна на носа в някакъв момент от кариерата си.
Майкъл Джексън – 1 000 000 долара
„Кралят на попа“ е една от най-известните личности, променили изцяло себе си с помощта на пластичната хирургия. Той започна да върши работа в ранна възраст и никога не спираше.
Въпреки че е известен с промяната на кожата си до напълно бяла, той също е правил ринопластика заедно с много други процедури.
Надя Сюлеман – $12,180
Помните ли Octomom? Е, ако не го направите, ще бъдете малко изненадани да разберете, че тя е популярна, защото е родила осем бебета наведнъж. Тя беше силно критикувана от някои хора, тъй като смятаха, че го прави за слава и пари.
Тя е преминала през операции, които включват операции на носа, инжекции на устните и да, правилно се досетихте, вагинално подмладяване. Някои смятат, че тя е лягала няколко пъти под ножа, защото е искала да прилича на Анджелина Джоли.
Тори Спелинг – 13 000 долара
Тази актриса е широко известна с ролите си в телевизионни предавания като „Бевърли Хилс“, както и във филми като хитовия хит „Страшен филм“.
За разлика от много известни личности, тя не се поколеба да признае, че има свършена работа. Тя съжалява за увеличаването на бюста си, защото това създава проблеми с кърменето на децата й. Актрисата искаше да разясни недостатъците на уголемяването на гърдите и признава, че никога не би го направила, ако знаеше за него.
Памела Андерсън – 10 500 долара
Канадско-американската актриса и модел е известна с изявите си в списание Playboy и телевизионни сериали като VIP и Baywatch.
С напредване на възрастта й беше трудно да остане в очите на обществеността. Затова тя реши да си постави гръдни импланти и процедури за стягане на лицето в стремежа си да остане млада. Тя със сигурност успя да го направи и сега нейните цици са едно от най-забележителните неща за нея.
Денис Ричардс – 13 000 долара
Може би сте разпознали тази американска актриса, телевизионна личност, автор, филантроп и бивш моден модел от текущото в момента телевизионно риалити шоу Истинските съпруги от Бевърли Хилс. Тя е най-известна с работата си в телевизионни предавания като Blue Mountain Slate, Twisted и The Bold and The Beautiful.
Тя била едва на 19, когато решила да си направи уголемяване на гърдите. Гърдите й обаче бяха твърде големи за нейната фигура и тя трябваше да премине през процедурата два пъти, преди да получи желаните резултати.
Кели Роуланд – 22 000 долара
Тя стана изключително популярна в края на 90-те като член на една от най-продаваните момичешки групи в света, Destiny’s Child.
Веднъж тя каза пред медиите, че е искала да си увеличи гърдите, когато е била на 18 години. Майка й и Бионсе обаче я посъветваха да отдели малко време. Тя най-накрая ги получи десетилетие по-късно.
Дейвид Гест – 20 000 долара
Тази трансформация няма да ви изненада, след като научите, че този американски продуцент и телевизионна личност е бил голям приятел на Майкъл Джексън, ентусиаст на пластичната хирургия.
Мнозина смятат, че е имало момент в живота му, когато се е пристрастил към пластичната хирургия. Това обяснява защо е имал много лифтинги на лицето, повдигане на вежди и ботокс, както и операция на брадичката, за да му даде по-здрава челюст. Той съжалява, че е положил големи усилия и дори му е струвало много повече от това, което може да си позволи.
Lil’ Kim – $19,625
Е, това определено е една от най-шокиращите трансформации в нашия списък. Lil’ Kim направи всичко това, когато беше в почивка от музикалната си кариера.
Правила си е липосукция, поставяне на устни, ринопластика и уголемяване на гърдите. Освен това е избелила кожата си с няколко нюанса по-светло. Общественото мнение не е толкова благосклонно към нея след тази драматична трансформация.
Донатела Версаче – 25 000 долара
Италианската модна дизайнерка, както много други, искаше да изглежда по най-добрия начин през цялото време, но козметичните й операции не дадоха очаквания резултат.
Лифтингът й не вървеше по план и дори инжекциите премахнаха всякакъв признак на движение в голяма част от лицето й. Често я наричат ​​човешката восъчна фигура и тя отговори на това по следния начин: „Не съм фен на естествения вид.“
Аманда Байнс – 18 000 долара
Някога очарователно дете-звезда и тийнейджърка актриса, Аманда Байнс определено е направила такава трансформация, че може да прекалява в по-късен живот.
Въпреки това тя е доста открита за любовта си към пластичната хирургия. Тъй като тя също е имала операция на цици, тя не планира да спре. Тя каза в Twitter: „Планирам да си направя операция на цялото си лице, направо.“
Холи Мадисън – 32 000 долара
Трудно е да се разбере как една плеймейтка може да се чувства несигурна относно външния си вид, но така се чувстваше Холи Мадисън. Животът в имението Playboy създаде някои сериозни проблеми със самочувствието.
„Сравнявах се с другите момичета… Трябва да гледаш по определен начин на имението. Пластичната хирургия ме улесни да получа нещата, които исках в кариерата си. Без него нямаше да съм там, където съм днес“, каза тя.
Крис Дженър – $71 000
Крис похарчи над 70 000 долара за пластични операции, преди да го излъчи в епизода на „В крак с Кардашиан“.
Крис се е подложила на процедури като корекция на носа, увеличаване на бюста, лазерна хирургия, филъри за лице и др. Колко е променила външния си вид? Ти решаваш.
Шер – 750 000 долара
Можете да я обичате или да я мразите, но не можете да отречете факта, че тя е била в светлината на прожекторите през целия си живот.
Певицата, актрисата и моделът са направили много процедури за подобрения, които включват промени на клепачите, операции на носа и уголемяване на гърдите. Тя е разчитала много на инжекциите с ботокс, за да поддържа кожата си гладка.
Кейли Куоко – Неизвестен
Звездата от известния американски ситком Теория за Големия взрив открито признава, че си е правила козметични операции.
Тя си постави гръдния имплант през 2004 г. и смята, че това е едно от най-добрите неща, които е правила. Тя също имаше операция на носа и ни харесва, че тя е доста открита относно процедурите си.
Джоан Ривърс – 99 000 долара
Покойната Джоан Ривърс е смятана за едни от най-добрите комедианти на всички времена. Освен с комедията, тя беше известна и с пластичните си операции.
Това е така, защото е имала стряскащите 739 процедури през живота си. Може да се каже, че този голям брой процедури може да е рекорд сред знаменитостите.
Кати Грифин – 30 000 долара
Ето един известен комик и актриса, които създават бръчки за смях на другите, като същевременно правят бръчките си по-малко видими.
Прави си редица процедури на вежди, гърди, нос и очи, както и ботокс и химически пилинг. Смятаме, че не е прекалила и изглежда прекрасно.
NeNe Leakes – $20 500
Най-известна като Линетия Лийкс, риалити звездата стана известна от Истинските съпруги на Атланта. Оттогава тя работи в телевизионни предавания като Glee и също така става съдия в шоуто Fashion Police.
Тя не се срамува да признае, че е имала доста пластична хирургия, която включва една операция на носа, повдигане на гърдите и намаляване на бюста, заедно с известна липосукция. Е, тя изглежда супер красива както винаги.
Тара Рийд – $9,500
Тара плени всички с невинното си лице в хитовия комедиен сериал “Американски пай”. Няма да е погрешно да кажем, че тя е добро напомняне, че пластичната хирургия не винаги дава очакваните резултати. Щетите са причинени от уголемяването на бюста и корема.
Тя участва в списание Playboy от 2009 г. и каза, че щетите, причинени от операциите на кожата и торса й, са коригирани.
Кортни Лав – 9800 долара
Американската певица и актриса имат кариера, продължила повече от четири десетилетия и тя е променила много външен вид през годините.
Въпреки че съпругата на покойната рок звезда Кърт Кобейн е експериментирала с дълги пуснати руси кичури и къса разрошена коса с пънк дрехи, това не попречи на хората да забележат, че тя е направила промени и по лицето и тялото си, например корекция на носа, устните филъри и уголемяване на гърдите.
Мег Райън – 11 750 долара
Въпреки че това не е най-скъпата трансформация в нашия списък, изглежда, че Мег е прекалила с процедурите си.
Имала е доста процедури, включително повдигане на шията и много пломби на лицето. Някога известна като актрисата със „свежо лице“, тя определено шокира всички с вида си.
Линдзи Лоън – Неизвестен
Тази звезда от Mean Girls никога не е потвърждавала каквито и да било слухове относно нейните козметични операции, но има много спекулации, че тя има голям опит да ляга под ножа. Предполага се, че е имала всичко – от корекция на гърдите, лицеви импланти до корекция на носа.
Линдзи дори отрича да си е правила ботокс, за да изглежда по-млада. Въпреки това, тя призна, че е опитала лечение, наречено Caci, при което се използва електрически ток, за да поддържа мускулите на кожата гладки.
Хедър Локлиър – 18 500 долара
Тя направи име за себе си с ролята си на Аманда Удуърд в „Мелроуз Плейс“ и като Сами Джо Карингтън в „Династия“. И също така е известна с това, че е свързана с известни мъже като Томи Лий Джоунс и Ричи Самбора.
Въпреки че е имала много операции през годините (операция на носа, корекция на гърдите, процедура за имплантиране на бузите и лифтинг на лицето заедно с инжекции с ботокс), удивително е, че тя не изглежда драстично различно и дори цялостната й сметка за лечение също не е твърде висока.
Джанис Дикинсън – 20 000 долара
Може да се каже, че Джанис не е една от успешните истории на козметичната хирургия. Дори синът й Нейтън Фийлдс я молеше да не прави повече пластични операции, но изглежда, че няма планове да спира скоро.
Нейната драматична трансформация се извършва бавно през годините. Жалко е, че името й доста често се използва в списъци с кошмарни пластични операции, които са се объркали.
Момиче Барби – Неизвестен
Валерия Лукянова е искала да изглежда като Барби още от гимназията и споделя, че си е сменяла само гърдите, за да постигне вида. Но ни е трудно да повярваме.
От лицето й през китките до цялостния й образ, всичко изглежда преобразено. Тя се надява да вдъхнови другите, тъй като вярва, че винаги има място за подобрение.
Рене Зелуегър – Неизвестен
Въпреки че актрисата е известна с това, че прави промени в тялото си за ролите си във филми (тя напълня за ролята си на Бриджит Джоунс), тя беше напълно неузнаваема, когато излезе на червения килим през 2014 г.
Тя категорично отрича слуховете и казва, че този ден просто е била заета. Тя казва, че „една жена става по-интересна, когато остарее“.
Брад Пит – Неизвестен
Това включване в нашия списък доказва, че знаменитостите също са хора и дори те имат несигурност. Говори се, че Брад е бил наясно с ушите си и е решил да си направи операция, за да ги закрепи обратно.
Той обаче не се интересува много от други лечения, които да го направят да изглежда по-млад. Той остарява грациозно и изглежда по-горещ от всякога.
Даяна Агрон – 15 000 долара
Няма да сгрешим, ако кажем, че Диана е модел за подражание на много тийнейджъри. Това е главно заради ролята й на Куин Фабре в хитовото телевизионно шоу Glee. Тя не се свени да признае, че си е оперирала носа.
Въпреки че призна, че има желание да направи промяна, тя нямаше друг избор, освен да си оправи носа след сблъсък с приятеля си, когато бяха навън да танцуват на купон. Между другото, тя изглежда толкова красива, колкото винаги.
Том Круз – Неизвестен
Наградата Bafta за 2016 г. беше шокирана, когато Том Круз влезе. Това избухна в слухове, че Том е направил нещо наистина драстично с лицето си.
Един потребител на Twitter дори каза, че „Изглежда, че Том Круз току-що е бил на мисия от типа „Мисията невъзможна“, за да открадне всички световни доставки на ботокс за лицето си.“ Някои дори сравниха подпухналото му лице с ужилване от пчела. Ох!
Бари Манилоу – 70 000 долара
Въпреки че много от операциите на Бари Манилоу са заради инцидента му през 2003 г., когато се блъсна в стена и се нуждаеше от зъболекарска работа и лицева реконфигурация, той легна под ножа и по други причини.
Много пластични хирурзи предполагат, че той също е имал операция на носа и инжекции с ботокс. Имал е и медицинска пластична операция за отстраняване на тумори или кисти.
Меган Фокс – 8000 долара
Считана е за секс символ и всички са запленени от привлекателната й визия. Ролята й в „Трансформър“ беше първият й опит за слава и оттогава тя никога не е поглеждала назад.
Носят се слухове, че е имала две операции на носа, както и импланти на бузите, операция за уголемяване на бюста и ботокс и филъри за устни. Въпреки това е изненадващо, че тя вече беше една от най-сексапилните жени в света, преди да реши да направи промените.
Румър Уилис – 100 000 долара
Може да се каже, че Румър Уилис, дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, е потомък на една от най-известните двойки знаменитости на всички времена.
Въпреки че е красива, тя последва стъпките на майка си и спечели до 100 000 долара за козметични операции, които включват реконструктивна хирургия на челюстта и ринопластика, заедно с инжекции за устни и ботокс.
Джон Траволта – Неизвестен
Известният холивудски актьор е в очите на обществеността от десетилетия и не беше изненада, когато феновете започнаха да наричат ​​неговата чиста трансплантирана коса и така нареченото „замръзнало лице“.
Въпреки че актьорът отрече слуховете, че си прави ботокс и лифтинг на лицето, ние ще ви оставим да решите.
Дуейн Джонсън – Неизвестен
Наистина е похвално, че Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, направи огромен преход от кариерата си на борец към Холивуд. Но знаете ли, че той трябваше да направи пластична операция, за да намали размера на гърдите си?
Дуейн никога не се свени да признае, че е лягал под ножа няколко пъти. Той е доста открит за това, защото не иска да вдига летвата на „недостижимото съвършенство“.
Кортни Кокс – Неизвестен
Кой все още не е влюбен в Моника Гелър, нали? Е, звездата от „Приятели“ изглежда прекрасно и е трудно да се каже, че е на 55 години.
Въпреки че никога не е признавала, че си е оперирала носа или каквато и да било работа по лицето си, тя говори за получаване на филъри за лице и инжекции с ботокс.
Розан Бар – 45 000 долара
Американската актриса, комик, писател и телевизионен продуцент стана популярна с ролята си в хитовия телевизионен сериал Roseanne.
За разлика от много други знаменитости, нейните операции (стягане на корема и операция на стомашна лента) бяха фокусирани върху загуба на тегло. Най-вероятно това се дължи на факта, че тя е знаела, че работи в свят на образи.
Адел – Неизвестен
Красивата и мощна Адел отслабна много за кратко време и това спомогна за създаването на някои слухове.
Въпреки че тя твърди, че е претърпяла операция на гърлото и това й е попречило да се храни известно време, мнозина смятат, че е имала липосукция и операция на носа. Ние я обичаме и дори да си направи липосукция, това пак няма да промени начина, по който я виждаме.
Деми Мур – 500 000 долара
Деми е естествена красавица, но дори тя трябваше да легне под ножа в опит да предотврати неизбежното остаряване.
Тя призна, че си е направила лифтинг на лицето, гръдни импланти, липосукция и поне една операция на носа. трябва да кажем, че всичко изглежда работи, защото тя не изглежда като жена на петдесетте.
Кени Роджърс – Неизвестен
Ако обичате кънтри песен, тогава трябва да сте фен на Кени Роджърс. Освен че пее, той също е участвал в няколко филма и телевизионни предавания.
Той имаше неуспешна пластична операция, включваща повдигане на клепачите, която не се оказа според плана. Следователно не му отне много време да се обяви против пластичната хирургия. „Не съм доволен от това“, каза той, „това ме подлудява!“
Бритни Спиърс – 2000 долара
Наистина е изненадващо, че няма много слухове, че Бритни си прави пластични операции. В крайна сметка тя е в светлината на прожекторите повече от две десетилетия. Винаги е казвала, че никога няма да се подложи на козметична операция.
Справедливо е да се каже, че тя върши чудесна работа с естественото стареене. Тя призна, че си прави филъри за устни и процедури за лице и трябва да кажем, че устните й изглеждат доста естествени (не е така при много знаменитости).
Стефани Марч – Неизвестен
Опитът на Стефани с пластичната хирургия не върви по план и е като безкраен кошмар за нея.
В интервю за Refinery29 тя разкри, че иска да поправи разпадащия се живот и си направи уголемяване на гърдите. Операцията обаче беше пълен провал, тъй като едната й гърда се зарази при разреза. В резултат на това тя трябваше да отиде в спешното отделение, за да изчисти инфекцията и в крайна сметка премахна цялата работа, която беше свършила.
Шарън Озбърн – 200 000 долара
Тъй като е омъжена за Ози Озбърн, това означава, че животът й винаги е под лупа на медиите. Ето защо тя винаги е била много внимателна за външния си вид преди да излезе.
Сега тя призна, че много се е притеснявала за външния си вид и е трябвало да легне под ножа. Според нея тя никога повече няма да го направи. Тя каза: „Няма много неща, които да не съм променяла, опъвала, обелвала, лазерирала, фасетирала, подобрявала или премахвала напълно.“
Клеър Дейнс – Неизвестен
Тази красива актриса каза, че е доста отворена към пластичните операции и това не е голяма изненада. В крайна сметка да останеш млад и да скриеш признаците на стареене може да окаже огромен натиск върху всеки и тук говорим за една от известните актриси на Холивуд.
Много експерти смятат, че тя се е подложила на процедури като филъри за устни, повдигане на очите и дори лицеви импланти. Тя все още изглежда супер красива и много по-млада от своите 40 години.
Лара Флин Бойл – 28 000 долара
Феновете на телевизионното шоу Туин Пийкс ще я разпознаят веднага, други може и да не. Съобщава се, че тя се притеснявала, че актьорските роли отиват на по-млади жени и решила да направи нещо по въпроса.
Това обяснява нейната драстична пластична операция. Жалко, че тя не получи очакваните резултати.
Ким Новак – $9,200
Известен с филми като „Човекът със златната ръка“ и „Въртиго“, Новак беше доста известен през 50-те и 60-те години. Работила е с някои от видните водещи мъже от епохата, но работата започнала да пресъхва в края на 60-те години и тя обявила пенсионирането си през 1991 г.
Тя беше напълно неузнаваема, когато присъства на Оскарите през 2014 г., след като имаше импланти на бузите, повдигане на веждите и няколко инжекции с ботокс.
Никол Кидман – 1400 долара
Никол Кидман е невероятна актриса и въпреки че не е признала, че е свършила някаква работа, тя призна за обширни инжекции с ботокс. И резултатът не й хареса.
Тя каза: „Понякога трябва сам да разбереш дали тревата е по-зелена от другата страна.“ Носят се слухове, че си е направила филъри за лице и ринопластика.
Блейк Лайвли – 7300 долара
Блейк стана известна, когато изигра ролята на Серин ван дер Уудсън в телевизионното шоу Gossip Girl. Тя е омъжена за Райън Рейнолдс и двойката има две очарователни деца
Въпреки това имаше клюки за красивата Блейк, че тя не е доволна от лицето си и се е подложила на операция, за да премахне луничките по лицето си, а също така е подобрила чертите на лицето си с ринопластика и корекция на клепачите.
Анна Фарис – Неизвестен
Въпреки слуховете, че е лягала под ножа и иглите, Анна Фарис не признава, че е положила някаква работа, за да подобри външния вид на лицето си. Тя е признала само, че е опитвала инжекции с ботокс.
Експертите обаче предполагат, че тя може да е имала филъри за лице и повдигане на очите. Ако погледнете скорошните й снимки, изглежда, че тя също е имала операция на носа. Въпреки това смятаме, че тя все още изглежда супер красива.
Майкъл Дъглас – Неизвестен
Този невероятен актьор открито призна, че е имал лифтинг, преди да се ожени за прекрасната Катрин Зита Джоунс през 2000 г.
Изглежда, че си прави козметични операции преди големи събития в живота си. Той получи уголемяване на лицето, преди синът му да се роди през 2003 г. Смятаме, че той все още изглежда красив.
Доли Партън – 23 000 долара
Доли Партън е много талантлива жена и вдъхновение за много хора. Тя изглежда старее като хубаво вино, но не се страхува да разчита на технологиите, за да подобри външния си вид.
Въпреки че Доли е над седемдесетте, тя все още е силна. Тъй като някои хора вярват, че всички процедури (операция на носа, филъри за лице, повдигане на устни, повдигане на шия, повдигане на вежди и повдигане на клепачи) през годините са я направили да изглежда ужасно, но ние не мислим това. Тя все още е красива жена, която знае как да се държи грациозно.
Робърт Патинсън – Неизвестен
Ако се чудите защо сърцеразбивачът от „Здрач“ се нуждае от козметична хирургия, тогава трябва да знаете, че той не винаги е бил много търсен. Носи се слух, че като тийнейджър не можел да се занимава с моделство и затова си направил ринопластика.
Дори ако слухът е верен, ние се радваме, че е направил този избор, защото не е навредил на популярността му.
Триста Сътър – $10 650
Тази телевизионна риалити звезда си направи известно име с предавания като Survivor, Big Brother и Bachelor и Bachelorette. Красивата актриса обаче така и не остана доволна от външния си вид.
Когато е на 40 години, тя решава да повдигне клепачите си и да ги реконструира заедно с операция за уголемяване на гърдите. Тогава тя участва в списание US и списание Life and Style. Според нея пластичната хирургия й е помогнала да обича тялото си.
Ашли Симпсън – 13 000 долара
По-малката сестра на актрисата Джесика Симпсън е известна не само със своя брат или сестра. Тя има страхотна собствена кариера като телевизионна звезда и дори имаше собствено шоу по MTV.
Ашли призна, че винаги се е чувствала като по-малко привлекателна от сестра си и дори е гледала други знаменитости и си е мислила, че никога няма да бъде толкова добре изглеждаща като тях. Нейната козметична хирургия включва ринопластика наред с други лечения, въпреки че тя не ги разкрива.
Райън Гослинг – Неизвестен
Трудно е да устоите на чара на Райън Гослинг. Смятан за един от най-сексапилните актьори в Холивуд, Райън изглеждаше по-елегантен и много по-привлекателен от преди.
Но има голяма вероятност той да е имал ринопластика преди кариерата му да тръгне. Снимките предполагат, че може да му е свършена някаква работа.
Никол Ричи – 13 000 долара
Ето една знаменитост, която открито признава, че е фен на естетичната хирургия. Тя е цитирана като казва: „Защо да остарявате грациозно, когато имате технологията да го предотвратите?“
Тя има корекция на малки цици (така го наричат ​​знаменитостите), тъй като при нея гръдните импланти изглеждат естествено и няма голямо количество деколтета. Предполага се, че е имала и ринопластика.
Иги Азалия – 20 000 долара
Съперничеството на австралийския рапър в класациите с Ники Минаж не остава скрито за всички. Тъй като изглеждаше привлекателна блондинка, тя искаше повече и реши да си направи уголемяване на бюста, за да има по-голям бюст.
„Нищо не ми беше наред. Мисля, че това е личен избор и всеки, мъж или жена, трябва да може да вземе информирано решение и ако искате да промените нещо, това зависи от вас“, каза тя в шоуто на Елън.
Вивика Фокс – $26 085
Тази красива актриса си направи име след участието си в една от най-продължителните сценарни телевизионни програми в света, Days of Our Lives.
Известна с предишната си връзка с рапъра 50 cent, актрисата е платила за ботокс и инжекции за устни, както и за лифтинг на лицето и импланти за гърди и челюст.
Кристофър Малони – $92 000
Сега това е нещо, което е доста тъжно и разочароващо. Крис беше състезател в популярното шоу за таланти The X Factor през 2012 г. Животът му беше превърнат в ад от някои омразни коментари от хора и дори получи смъртни заплахи, защото някои хора смятаха, че има голям нос и не изглежда достатъчно добре.
За съжаление, омразата разби самочувствието му и той трябваше да си направи две операции на носа, повдигане на очи, фасети на зъби и дори трансплантация на коса, за да възвърне самочувствието си. Днес той е доволен от новата си визия, но не препоръчва такава драстична промяна.
Елън Помпео – Неизвестен
Елън Катлийн Помпео спечели световно признание с превъплъщението си в образа на д-р Мередит Грей в хитовата медицинска драма „Анатомията на Грей“. 49-годишната актриса изглежда толкова красива, колкото и преди 15 години.
Възможно ли е тайната зад нейната вечна красота да е пластичната хирургия? Е, експерти предполагат, че тя може да е имала повдигане на врата или лифтинг на лицето. Едно нещо може да се каже със сигурност, че през всичките тези години тя е избягвала ботокса.
Ники Кокс – Неизвестен
Съвсем ясно е, че американската актриса и сценарист на комедии си е правила уголемяване на устни и поставяне на филъри. Устата й е буквално двойно по-голяма от преди.
Носят се слухове, че си е поставила ботокс и гръдни импланти и че драстичните промени във външния й вид едва не са убили кариерата й. Тя обаче напълно отрича всички спекулации.
Том Джоунс – 90 000 долара
Нямаме никакво колебание да кажем, че Том Джоунс все още е сърцеразбивачът на жените на средна възраст навсякъде. Е, той наистина се грижи добре за здравето си, но е в състояние да остане горещ благодарение на много работа, извършена върху него.
От лифтинг на лицето, стоматологична работа до промени на клепачите и носа, той е бил под ножа много време.
Хейли Болдуин – Неизвестен
Хейли Болдуин придоби огромна популярност и това се дължи отчасти на известния й баща, кариерата й на модел и достойния й за таблоиди брак с поп звездата Джъстин Бийбър.
Тези снимки наистина показват, че тя се е променила много и има слухове, че драстичната й промяна се дължи на инжекциите на лицето.
Сузан Сомърс – 9000 долара
Тя беше донякъде известна като мадамата навремето, но тези времена са отминали. Е, поне не така си мислеше, преди да реши да си върне част от изгубената младост.
Тя е похарчила над 9000 долара за лицето и шията си, както и за гърдите, устните и челюстта си. Тя със сигурност е променила външния си вид.
Ашли Тисдейл – Неизвестен
Ашли стана известна с хитовите си роли в „High School Musical“ и „The Suite Life of Zack and Cody“.
Актрисата си направи операция на носа заради изкривената си преграда. Имаше критики в медиите, че го е направила, за да напредне в кариерата си, но тя твърди, че операцията на носа е по здравословни причини.
Клей Ейкън – 11 000 долара
Клейтън Холмс “Клей” Ейкън се смяташе за следващия американски идол. Въпреки че не успя съвсем, певческата му кариера се оказа доста добра, тъй като той стана четвъртият най-продаван възпитаник на American Idol.
Според Клей той е легнал под ножа поради слепоочно-мандибуларно разстройство (известен още като TMJ). Тъй като трябваше да реконструира челюстта си, той реши да отстрани малко мазнини и от брадичката и врата. Трябва да признаем, че той изглежда почти по същия начин и след операцията и сме щастливи, че сега се справя страхотно.
Дарил Хана – Неизвестен
Американската актриса и екологичен активист направи своя дебют в свръхестествения филм на ужасите “Яростта”. Оттогава тя участва в някои хитови филми.
Има спекулации, че актрисата си е поставила импланти на бузи и устни, както и дермални филъри и ботокс, но тя все още не е говорила за това.
Ейза Гонзалес – Неизвестен
Мексиканската актриса и певица стана доста популярна през последните години, благодарение на елегантния си стил и връзката си с горещия Лиъм Хемсуърт.
Въпреки че призна, че си е направила пластична операция на носа, има спекулации, че е имала повече от една операция.
Шарлот Кросби – 20 000 долара
Тази звезда от Джорди Шор не се страхува да признае, че е фен на скалпела. Както можете да видите, има огромна разлика между външния й вид от 2011 г. и днешния – Шарлот е похарчила около 20 000 долара за носа, устните, веждите и тонове и тонове ботокс. Дори професионалистите предупредиха, че тя отива твърде далеч и трябва да забави темпото, но ние не смятаме, че този фанатик на филърите ще спре скоро. Веднъж започнеш ли, в крайна сметка е трудно да спреш.
Функции на BackGrid// Rex
Смятаме, че Шарлот изглеждаше страхотно преди и все още е красива сега, но да се надяваме, че няма да остави нещата твърде далеч извън контрол.
Бела Хадид – Неизвестен
Ясно е, че можете да видите, че Бела изглежда много различно на тези две снимки. Експертите теоретизират, че тя е имала цяла шепа процедури от повдигане на вежди до премахване на мазнини по лицето, но единственото нещо, за което звездата ще се похвали, е операция на носа, за която по-късно съжалява, казвайки „Иска ми се да бях запазила носа на предците си .” Това е хубаво чувство и ние наистина смятаме, че тя е красавица и в двата случая – но все още смятаме, че в това грабнато лице има нещо повече, отколкото Бела притежава.
Добре, Бела, пази тайните си! Виждали сме достатъчно от Холивуд, за да знаем, че за звездите е лесно да държат нещата в тайна и в крайна сметка тя има право на личния си живот – ние просто искаме номера на хирурга, разбирате ли, за приятел.

Джон Травис / https://www.247mirror.com/