• 4-ма от пострадалите са извозени в болница “Света Анна” във Варна”, а другите трима са с леки наранявания и освободени за домашно лечение

Не предприемайте пътуване от Бургас за Варна, както и от Варна за Бургас, тъй като главният път в участъка край Иракли е блокиран напълно, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на граждани.

Катастрофирали са два автомобила, има седем пострадали, а опашката от двете страни на пътя вече е километрична. Инцидентът е станал около 15:30 часа и няма изгледи скоро обстановката да се промени, съобщават от ОД на МВР в Бургас.

ПТП-то е при челен сблъсък на два автомобила и двете ленти са напълно блокирани. Виновен е водачът на лек автомобил “Тойота Авенсис” с пловдивска регистрация, който след забранено изпреварване се блъска челно в бургаски “Сеат”.

4-ма от пострадалите са извозени в болница “Света Анна” във Варна”, а другите трима са с леки наранявания и освободени за домашно лечение.

Ако се налага да се пътува между Бургас и Варна – преминавайте през Дюленския проход. При КПП Кошарица водачите, идващи от Бургас да отбиват директно към Дюленския проход, съветват от ОД на МВР в Бургас.

Оглед на местопроизшествието тепърва започва и блокадата ще продължи поне още час. https://blitz.bg/