Чудя се дали главната роля на Джилиан Андерсън в „Сексуално образование“ й е дала идеята за последното й бизнес начинание?

Попитах само защото Джилиан, 54, която играеше секс терапевт в изключително популярния сериал на Netflix , нарече новата си компания за напитки G-Spot Beverages!

Нямам търпение да видя кутии да се появяват по рафтовете на Waitrose …

Чудя се дали главната роля на Джилиан Андерсън в “Сексуално образование” й е дала идеята за последното й бизнес начинание?

Попитах само защото Джилиан, 54, която играеше секс терапевт в изключително популярния сериал на Netflix, нарече новата си компания за напитки G-Spot Beverages!

Попитах само защото Джилиан, 54, която играеше секс терапевт в изключително популярния сериал на Netflix, нарече новата си компания за напитки G-Spot Beverages!

Той се появява в документалния филм на Netflix на семейство Съсекс просто като „Ники“ – старият приятел на Итън на Хари, който хвърля светлина върху ергенските дни на кралската фамилия.

Мистериозно, фамилното му име не е дадено – но мога да разкрия, че е Никълъс Скот, шеф на селскостопански бизнес. 

Дотук всичко е много заведение, но Ники – за разлика от Хари, който е оставил дивите си дни зад гърба си – изглежда все още обича да купонясва. 

Той основава фирма за рейв музикални събития, наречена Gouranga Music в средата на 20-те години. Източник от рейва му в Basing House, Shoreditch, миналия уикенд, каза, че това не е най-сложното занимание и на няколко пъти им е предлагано нещо, което изглежда като наркотици.

Хари също беше добре известен с дивите нощни развлечения: през 2012 г. той беше сниман да играе „стриптийз билярд“ в Лас Вегас. 

Може би след като приключи с „изказването на своята истина“, ще може да се отпусне на рейв на Гуранга!

ЕМИЛИ ПРЕСКОТ / www.dailymail.co.uk