Жената каучук Вили Кожухарова направи истинско чудо с тялото си! (СНИМКИ)

0
4236

Вили Кожухарова не спира да смайва с онова, което прави с тялото си. Въпреки че претърпя редица здравословни проблеми – кой от кой по-сериозни, Жената каучук или Мис Кобрита, както я познават по света, потвърждава за пореден път, че невъзможни неща няма, особено когато желанието е правопропорционално на възможностите.

Наскоро нейна снимка предизвика истински фурор в социалните мрежи, но не защото на нея Вили е направила нещо необичайно за уменията си. Освен това става дума за снимка отпреди няколко години. По-смайващото в случая е факта, че невероятния шпагат и супер пластично тяло, които демонстрира на фотоса, ги прави и в момента, но с изкуствени стави! Вили е вече на 70 години, но възрастта й по нищо не личи, защото блика от енергия и творчески заряд.

„Духът е много важен за живота, а аз живея, не оцелявам. Човек притежава този дух, може би в моментите, когато е смел и решителен. Ако започне да се двоуми, със сигурност няма да успее. Мечтите се реализират с решителност. Не съм се замисляла откога и как възпитавам този дух в себе си, сякаш така съм родена”, откровена е Кожухарова.

Преди година в интервю за „ШОУ” Вили сподели, че се е подложила на две много сложни операции за смяна на тазобедрени стави. И въпреки че след подобни интервенции възстановителния период не е никак кратък, Мис Кобрита отново е в познатата си форма отпреди години.

„Да, аз наистина имах много труден момент – проблемите първо започнаха с единия, а след това и с другия крак. Не исках да повярвам, никога не съм си мислела, че мога да бъда прикована, а аз наистина бях така. И не знам защо, но някъде дълбоко в съзнанието си знаех, че отново ще мога да правя всичко, което съм правила през годините”, ни бе споделила тя тогава. И днес снимките й потвърждават казаното на практика.

„Това вече го правя и с изкуствените стави”, похвали се наскоро Кожухарова, която не е просто жената каучук, а e и една от най-пластичните българки, покорила не само българската, но и много от европейските сцени.

Припомняме, че дълги години тя е № 1 във вариететата. В Германия я познават като Мис Кобрита, в Швеция като Мис България, а в цяла Европа Вили е най-известната жена каучук. Може да се побере в кутия с размери 49 на 49 на 44 сантиметра! „Влизам вътре като в мезонетче”, усмихва се неостаряващата Вили./show.blitz.bg

НДТ: Вили Кожухарова бе сред първите “Мис Албена” и “Мис Черно море”, когато в курорта започнаха да се правят двата конкурса.