• Една от най-известните порно звезди в САЩ сподели историята за това как се е преместила от кариерата

Жасмин Сейнт Клер беше една от най-популярните порнозвезди в САЩ през 90-те години на миналия век и сега сподели историята си за преминаване от филми за възрастни към професионална борба и актьорско майсторство.

Една от най-известните порно звезди в САЩ сподели историята за това как се е преместила от кариерата си с рейтинг X в професионална борба и след това в актьорско майсторство.

Жасмин Сейнт Клер се появява в някои от най-продаваните филми за възрастни през 90-те години, но оттогава се оттегля от секс работата.

Тя беше известна в индустрията с участието си в една от най-големите оргии в света, която беше заснета с повече от 300 души.

„Това ме постави на картата по някакъв странен начин“, каза тя на продуцента на филми за възрастни Холи Рандал в своя подкаст „Нефилтриран“.

„Това е нещо като едно от онези неща, при които хората те помнят за нещо, но не винаги знаят какво е това.

Не съжалявам, че го направих, мисля, че всъщност е наистина смешно. ”

Жасмин подчертава, че 10-часовият снимачен ден не е бил забавен, казвайки: „Беше като цирк. Трудно е да си спомняш, защото си станал толкова рано сутрин, шофирайки там … Просто отидох там  свърших си работата и се прибрах.“

След като участва в порно филми, Жасмин реши да промени кариерата си, преминавайки към професионална борба.

„Особено с борбата, тъй като израснах, гледайки това, това беше наистина късметлийска почивка“, спомня си тя.

“Последният ми договор беше с джентълмен на име Роб Блек, Extreme Associates, и той реши да създаде компания за борба.”

„Бавно, но сигурно продължих по този път и после просто останах“, каза тя.

Джасмин също се е опитала в някои водещи актьорски роли, след като е ходила на курсове, като се е появявала във филми, като например филмите на ужасите Bad Apples и National Lampoon’s Dorm Daze 2.

Тя каза: „Хората ще те изпитват, ще кажат: „наистина ли ще издържиш да правиш това? Ще отидеш ли на прослушване като всички останали?”

„Това е забавно нещо, по този начин се сдобих с много добри приятели … и продължих.“

По време на разговора Жасмин призна, че е една от малкото бивши порно звезди, които нямат акаунт в OnlyFans, и вярва, че снимачните й дни са зад гърба й, казвайки: „Не бих имала желание да снимам друг филм за възрастни. Това вече не е за мен. ”

Въпреки смяната на кариерата си, актрисата описва как предишният й живот в порното се отразява на живота й за запознанства, като казва: „На някои хора не им пука, на други им се струва шокиращо.“   https://blitz.bg

БИОГРАФИЯТА НА ЖАСМИН СЕЙНТ КЛЕР-ХАБИБ

Тези, които се абонират за моите статии, знаят, че често пиша за рекордьорите. Да, има шампиони в такъв специфичен жанр на човешката дейност като снимането на порнография. Затова имам много статии за рекорди и рекордьори: завладяващата история на Анабел Чонг и също толкова интересна биография на Брук Ашли, която получи професионална болест по време на запис на рекорди. Има статия за Лиза Спаркс, която постави не просто рекорд, а рекорд. В поредицата ягоди се подготвя статия за рекордьора и силиконовата порно дива Хюстън. Имаше и история за Секси Кора, която едва не умря, докато поставяше рекорд с уста. Сега е моментът да напишем за Жасмин Сен-Клер, също американка, а също и рекордьорка, както и възпитаничка от Лига на бръшляна, журналист, спортист и ако не красавица, но привлекателна дама.

Жасминът е родена на островчето Санта Круз, което е част от атола на Вирджинските острови в САЩ. Най -големият град с население от 2,5 хиляди души се нарича Кристианстед и именно в тази дупка на 23 октомври 1970 г. е родено момиче на име Рея Алесандра Калаверс. Тя е родена в смесено семейство, нейното родословно дърво причудливо съчетава американски, бразилски и руски корени, според класификацията на Бюрото за преброяване на населението на САЩ, тя е бяла с испански произход.

Алесандра е от много богато семейство, баща й е инженер, семейството се мести много: Лондон, Франция, Калифорния, Ню Йорк. Въпреки смяната на местожителството, Алесандра получава прилично училищно образование, а финансите й позволяват да влезе в престижния Колумбийски университет, който е част от елитната Айви Лига. Това е името на осемте най -богати и най -стари частни университети в Нова Англия. Нашето образование в частен университет почти винаги дава блестящи перспективи за работа като касиер в Пятерочка, но в САЩ всичко е различно.

След като получава бакалавърска степен по лингвистика, тя получава работа в банка, където работи като преводач във външнотърговския отдел. Не знам колко плащат в американските банки, малко, или тя беше свикнала да живее в голям мащаб, но скоро Алесандра започна да печели пари, танцувайки и моделирайки. След едно особено успешно турне във Флорида, по време на което тя многократно получава предложения да участва в порно, тя взема решение да стане една от най -популярните порно звезди. И тя подписа договор с режисьора Джон Т. Боун.
Това е много виден американски режисьор, заради 348 филма, Михалков почива. Той е особено известен с поредица от филми в стила на ганг-банг, с други думи, гангбанг по нашия начин. Но с едно „но“ – има само една жена, а мъжете са поне трима. Именно той режисира филма „Най -големият гангбанд в света“ с Анабел Чонг в главната роля. Вече писах за това.
Отначало Анабел, която по това време си беше взела псевдонима Жасмин Сен Клер, не действаше в групов секс. Имаше класика, имаше анал, имаше двойно проникване, но ръцете не стигаха до ганг-взрив. Затова Жасмин се подвизава във вторични филми във втора или дори трета роля. Но тя не искаше да расте в неизвестност, така че един ден тя реши да постави нов световен рекорд по брой сексуални актове на ден. Да, и има претенденти за такива записи.

По това време най -голямото постижение от този вид е 251 мъже и един рекордьор – Анабел Чонг. Преди да заснеме този „шедьовър“, Анабел искаше да спи с 300 мъже, но не изчисляваше силата, а последният се оказа 251. Жасмин също реши да достигне летвата, поставена от мадам Чонг.

В един летен ден през 1995 г. много хора се събраха в студиото. Водещ беше старецът Рон Джереми, но в първата част на тази завладяваща трилогия той беше и водещ. И в третата част също. Съдомакин беше Тифани Милион, а почетен гост беше Анабел Чонг, която каза насърчителни думи. Имаше и три дами с флафер. Това е специална категория жени на снимачната площадка на порно филми, които устно привеждат актьорите в бойно състояние и ги подкрепят по време на почивките по време на снимките. Да, работата все още не е от страх, но съвестно, това е по -скоро като хоби, като се има предвид, че много от тях не получават стотинка за това, а просто се присъединяват към група за подкрепа.
Но що се отнася до мъжете, те бяха само 51. Вие ще кажете недостатъчно за декларираните 300 акта, но въпросът е, че се взема предвид броят на деянията, а не броят на мъжете. И те с половин грях изпълниха задачата си. Вярно, както по -късно каза Жасмин, тези заснемания бяха най -голямата измама в историята на киното за възрастни. От 51 партньори тридесет бяха професионални порно актьори, от които само десетина можеха да свършат работата си. 

Всичко това много напомня на записите на Стаханов, когато на този, който отиваше за рекорда, бяха дадени най -добрите сайтове, най -добрият инструмент, много помощници, в резултат на това имаше рекордни резултати, които след това бяха поискани от всички. Масова измама всъщност, но силни цифри. Тук те просто не поискаха порно актрисите да повторят записите, въпреки че малко по -късно той беше игриво бит.

Въз основа на снимките на това постижение е заснет “Worlds Biggest Gangbang 2”, който става най-продаваният филм на 1996 г. и получава съответния Оскар от наградата AVN. Е, Жасмин се превърна в мегазвезда на порнографията.

По време на порнографската си кариера тя започва връзка. Прави впечатление, че въпреки факта, че Жасмин не се е снимала в лесбийски сцени, връзката започва с момиче, порноактрисата Jewel De Nyle.

Тя също е много забележителна дама, интересна с това, че майка й, след като научи за доходите на дъщеря си, също отиде на порно, въпреки възрастта си. И тя участва в него под псевдонима Де Бела (De Bella). Ако те формализираха връзката, това щеше да е просто някакъв порнографски клан, а Де Бела щеше да бъде или свекърва, или тъща. Прав Содом и Гомора. Но връзката не продължи дълго.
Жасмин се снима до 2001 г. Тя има 99 филма за своя заслуга, за упоритата си работа в порнографската област, тя стана член на Залата на славата на AVN Awards през 2011 г., въпреки че се отказа от кариерата си през 2001 г.

Същата година навърши 31 години, беше много млада, затова избра различен вид дейност, която отчасти играе и на базата на човешки чувства. Жасмин отиде в борба, по -точно борба, където не е ясно какво е повече, спорт или шоу.

Този избор беше натиснат от гаджето й Брайън Хефрон, бивш професионален борец и борец. Той стана нейният личен треньор.

На първо място, тя е най -известна с участието си в един сезон на ECW – първенството по екстремна борба. Имаше и изяви в XPW – екстремна професионална борба, както и две години участие в Impact Wrestling.

Вярно е, че Жасмин не постигна значителен успех и на първо място стана известна в тях със скандали. Тя ще организира стриптиз по време на почивката, след което в разгара на борбата се съблече до бельото си. В крайна сметка тя беше дисквалифицирана и кариерата й по борба приключи.

Тя има няколко филма в профила си, повечето от т.нар. независими филми, които всъщност никой не е гледал. Най -известният филм с нейно участие е комедията “Неприятности в общежитието – 2”

Тогава Жасмин отиде в журналистиката. И тя все още прави много неща и в същото време нищо. Води няколко колони в незначителни публикации, където пише критични статии за алтернативна музика. Тя обаче свири и в няколко такива групи, седи на ударни инструменти. Тя също така е водеща на телевизионното шоу Metal Scene в САЩ и на Rock Brigade в Бразилия. Тя говори перфектно португалски.

https://pikabu-ru