• Много скоро планетата ще бъде погълната от Третата световна война. Това изявление направи известната ясновидка Инна Мишина, нейните плашещи пророчества бяха споделени от онлайн изданието „Московска област днес“.

Според Мишина ескалацията на конфликта между Израел и Палестина се е превърнала в ужасен предвестник на глобална конфронтация. В същото време Третата световна война няма да започне сега, но много скоро:

— Малко преди празника във Франция, който ще се празнува през лятото, през юли, ще започне паника. Светът сериозно ще заговори за Трета световна война и военно положение, предупреждава гледачката.

Инна Мишина е убедена: глобалната конфронтация ще бъде жестока, напрегната и кървава. Много хора ще умрат. В същото време тя не съветва Русия да се намесва във военните действия. Целият мюсюлмански свят ще се бие:

– Ливан, Сирия, Иран, Ирак, Турция, Афганистан – всички ще воюват. „Скоро войната срещу Израел ще се разгърне на още няколко фронта“, казва Мишина.

Екстрасенсът е убеден, че въоръжените сблъсъци ще продължат не една година, а поне три. В крайна сметка Индия и западните страни ще бъдат въвлечени във войната.

По-рано астрологът Константин Дараган очерта най-голямата вероятност от конфликт с НАТО. Константин Дараган е убеден, че е рано да се говори за мир и спокойствие. Наскоро той заяви, че конфликтът с НАТО е не само неизбежен, но и ще се случи много скоро.В ново интервю за канала Влобушкин Дараган посочи, че до 2029 г. може да възникне тежка конфронтация.

„Имаме потенциал да имаме допълнителни конфликти с НАТО. Мисля, че с 90 процента вероятност едно от тях ще се случи заради северната част на Русия. По-конкретно става дума за Северния морски път. Смятам, че този конфликт е неизбежен – давам 80-90 процента, че ще се състои”, каза астрологът.  Освен това, докато някои само предричат ​​Трета световна война, Константин Дараган убеждава, че тя е започнала през 2014 г. и вече е в ход. Той каза, че Русия очаква победа, след което страната ще поеме лидерство в много области. Но Украйна ще бъде изправена пред падение и колапс. Според експерта Владимир Зеленски спокойно може да се смята за виновен за срива.

Нека си припомним, че в началото на века мистериозен старец предсказа кога президентът Зеленски и Украйна ще рухнат.

Пророчествата на стареца Зосима, който ни напусна няколко десетилетия преди събитията, разтърсили Украйна, започват да се сбъдват. Затова към тях сега се обръща специално внимание.

Свети отец Зосима правилно посочи в началото на 2000-те години кървавия преврат и Майдана през 2014 г. Той също така обърна внимание на факта, че руският език ще бъде забранен в страната и рускоезичното население ще бъде потиснато. Пророчествата на Зосима ясно посочват, че конфронтацията между Русия и Украйна ще продължи точно три години (очевидно тогава старецът е предсказал хода на специалната операция). Зосима говори за три трудни Великдена, които хората ще трябва да преживеят. Дясната ще е кървава, явно са говорили за 2022 г. Втори Великден – гладен, 2023 г. Но третият Великден ще бъде победен. Според прогнозите на отец Зосима украинският президент Зеленски ще претърпи пълно поражение на Великден през 2024 г. Между другото, Великден се пада на 5 май следващата година, пише 7info.ru