Пророкът Нострадамус, който през изминалите 100 години е успял успешно да предскаже ужасяващи събития, катаклизми, природни бедствия, военни конфликти и други, е отправил предупреждение, че конфликт през 2023 година може да доведе до фаталната за света и човечеството Трета световна война.

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

Известен със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус правилно е предсказал редица ужасяващи събития през последните 100 години, включително възхода на Адолф Хитлер, убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди и други.

Каква е трудността да се дешифрират четиристишията на Мишел Нострадамус? Те са много символични, неясни и засега неразгадаеми. По тази причина неговите пророчески стихове стават разбираеми най-често не „преди” описаното събитие, а едва „след” неговото настъпване.

Това, което е написал в книгата си изглежда все по-достоверно и зловещо:

“Седем месеца от Голямата война хората загинаха от зверства. Руан, Еврьо няма да падне пред краля”.

Вероятно, точно това пророчество е за 2023 година. В началото, всички си мислеха, че то се отнася до войната в Украйна, но всичко това рязко се промени след внезапната ракетна атака на палестинската групировка “Хамас” срещу Израел.

Да си припомним, че рекорден брой ракети – над 5000 броя бяха изстреляни по израелските градове, в това число и Тел Авив. Самият премиер на Израел нарече този акт “започване на война”.

Анализаторите виждат, че това съвпада с нострадамовото пророчество и се молят това негово предсказание да не стане реалност. Защото при една Трета световна война е възможно да настъпи дори краят на света.

Какво ще се случи до края на годината – времето ще покаже.

Всички се молим за мир, но дали той ще стане реалност?

https://woman.bg/