Екипът на Дирекция „Бюро по труда“ Добрич засадиха акациеви дръвчета в градския парк „Свети Георги“

0
311

По случай честването на 33-ата годишнина от създаването на  Агенция по заетостта екипът на  Дирекция „Бюро по труда“ Добрич, със съдействието на Общинско предприятие „Устойчиви дейности и проекти”, засадиха три акациеви дръвчета в градския парк „Свети Георги“.

За реализирането на инициативата  общинското предприятие  предостави посадъчния материал и инструментите  за засаждането на дръвчетата.

Зелената инициатива бе осъществена от екипа на дирекцията, спазвайки дрескод „зелено“,  влагайки символиката на вечната акация,  постоянството, непрестанните усилия и нестихващ ентусиазъм. Идеята  е свързана и с тенденциите за намаляване използването на хартия,  рециклирането, спестяването на енергия, намаляването на емисиите на парниковите газове и подобряване качеството на атмосферния въздух.

С позитивна енергия и добро настроение служителите дадоха своя принос в залесяването на над 140-годишния градски парк „Свети Георги“ и си пожелаха за вбъдеще много положителни резултати, професионални успехи, много реализирани проекти и здраве за всички.

+5
Всички реакции:

19