BIANCA Gascoigne удари знойна пауза, докато позираше в потъващ PVC бански по време на фотосесия от календара за 2021 г. Разкошният модел показа фигурата си в плътно прилепналото черно парче с дръзко деколте, което вдъхнови мъжете.

Презрамката на дрехата, чийто подгъв се носеше до бедрата й, показа невероятната й фигура, докато позираше за поредицата снимки в Турция. 34-годишната Бианка позира усмихна със секси устните си с дръзко червило и руса си коса, сресана назад в мокър стил. Тя завърши с дебел грим на черни очи. По време на поредицата от изображения бившата звезда на CBB бе видяна да прокарва ръце през косата си, преди да събере дълбокия V разрез на банския си.

Бившата звезда на CBB прокара ръце през мократа си коса за поредния секси кадър, който да бъде включен в календара й за 2021 г.

Това се случи, след като осиновената дъщеря на Пол Гаскойн избра стил каубойка за следващи календарни снимки, този път направени в Лансароте. Моделът се появи във весел дух, докато позира пред камерата – и дори провери някои от снимките в средата на сесията. Миналия месец Бианка и нейният приятел Крис Бойсън отпътуваха на романтична почивка в Португалия, за да отпразнуват 31-ия му рожден ден. Тя беше изобразена да крещи от смях, докато Крис я сграбчи отзад и я вдигна, докато се прегръщаха край личния си басейн. https://www.thesun.co.uk/

  1. Австралийците забраниха малките цици
  2. МЪЖЕТЕ ЗЯПАТ ГЪРДИТЕ, А НЕ ОЧИТЕ
  3. 10-те нации с най-надарените жени
  4. По-големи гърди – по-кратък живот
  5. Формата на бюста определя характера на жената
  6. Тази гледка удължава живота
  7. Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки
  8. Мъжете си падат по жени тип “пясъчен часовник”
  9. Мъжете си падат по жени тип “пясъчен часовник”
  10. Само жените с едър бюст ще разберат това! /18+/