Всяка представителка от нежния пол иска да знае какво да очакват в любовния си живот. Както и чертите на характера, поведението на противоположния пол, сексуалния живот и брака до голяма степен зависи от това под какъв зодиакален знак е родена жената. Еротичния хороскоп ще ви помогне не само да изберете най-подходящия партньор, но и да разберете какви са истинските ви желания.

Жените Овен

Жените Овен са много упорити и в отношенията си с мъжете често са склонни да поемат инициативата сами. Те знаят как да се грижат за имиджа си. Дамите, родени под знака на Овена не срещат трудности при намиране на общ език с другите и са в състояние да си избират кавалер сред голям брой фенове. В леглото, тези дами също не са склонни да се подчиняват и могат да се държат егоистично.

Жените Телец 

Родените под този знак жени са изключително чувствени но и капризни и взискателни. Именно тези жени изстискват мъжете до край но и напълно оправдават очакванията им в леглото. Като представители на тази зодия жените обичат искрено и любвеобилни, но това не гарантира, че скоро жената – Телец няма да се отегчи от партньора и няма да се отправи в търсене на нови усещания.

Жените Близнаци

Представителките на зодиакалния знак Близнаци, според еротичния хороскоп, се отличават с голяма интелигентност, проницателност и способност да разбират хората. От една страна това им помага в живота, но при търсене на съвършения партньор, напротив, може да попречи. Дамите близнаци са склонни на случайни сексуални връзки, но са истински свързани само с партньор, който считат за истински достоен. Ако срещнат такъв мъж, бракът им се превръща в истински пример за семейно щастие.

Жените Рак

Тези дами са много страстни, но към хората са склонни да проявяват подчертана сдържаност. Повечето от тях смятат, че сексуалното желание – това е знак на слабост, и се опитват да го потискат в себе си, като по този начин се стараят да избегнат подчинение на мъжете. В много случаи, тези жени са склонни да прекратят връзката след първата физическа близост, или са в отношенията с партньора си са изключително раздразнителни. Но ако някой мъж бъде достатъчно търпелив, той може да превърне жената- рак си в нежна и любяща съпруга.

Жените Лъв

Тези дами са често привлекателни на външен вид, но рядко се отличават с темперамент. Те не са склонни да загубят разсъдъка си и са винаги разумни и безстрастни. Известната студенина на жените родени под знака Лъв в леглото може да се обясни със слабата им заинтересованост към секса като цяло. Жените Лъв разглеждат всеки нов кавалер като потенциален съпруг и наистина стават добри съпруги и майки. Но ако партньора и бъде по-страстен, той може да потърси сексуално удовлетворение на друго място.

Жените Дева

Представителките на зодия Дева се отличават с красота и нежност, и следователно представляват идеалната жена. Жените – Дева са много популярни сред младите хора. Тази дама ще се отдаде напълно на мъжа, включително и в леглото. При това, тя никога няма да си позволи да го използва за користни цели. Въпреки това, прекомерната доверчивост и срамежливост може да попречи на личното и щастие.

Жените Везни

Тези дами еротичния хороскоп описва като притежателки на силен сексуален темперамент, въпреки че в действителност те рядко отдават значение на интимния си живот. Везните и тук постоянно се колебаят и се лутат ту в едната, ту в друга посока. На тях не им подхожда твърде силен или твърде слаб мъж, защото нито в първият, нито във вторият случай няма да почувстват пълно удовлетворение.

Жените Скорпион

Жените от този зодиакален знак не е случайно са признати за най-сексуални и страстни. Жената – скорпион притежава истинска фатална красота, която в този случай също е и много умна. Обикновено тя е в състояние да забрави за всички задръжки и да бъде напълно разкрепостена. Способна е да завърти главата на всеки мъж. Радва се на особено внимание от страна на мъжете.

Жените Стрелец

Жените Стрелец се отличават с ум, любопитство и весел нрав. Сексуалната и фантазия е практически неограничена. Стрелците знаят как да се радват на живота, а от секса се стремят да получат най-много удоволствие. В брака тя е склонна на изневяра. Вярно е и че не обръща внимание при изневерите на партньора. Въпреки това, ако мъжът не е готов за факта, че съпругата му постоянно ще търси нови преживявания, той може да наруши хармонията на семейния живот.

Жените Козирог

Козирози са склонни да спазват всички правила за благоприличие, но при това те са влюбчиви и сексуални, въпреки че не се забелязва веднага. В резултат на това тези жени създават образ на добродетелни дами, но от време на време, дори и да са омъжени, се хвърлят във водовъртежа на любовните приключения и поразяват партньора със страст и темперамент. Изневяра на жена Козирог е напълно възможна, макар че след това горчиво се разкайва.

Жените Водолеи

Жените, родени под влиянието на това съзвездие са отличават с весел нрав и общителност. Те винаги имат много приятели. Въпреки това, в интимния живот жените съвсем не са толкова разкрепостени. Интимната близост за представителките от знака Водолей не е от първостепенно значение. Максимума на което са способни е една романтична вечер на свещи. От друга страна, съпруга на жената Водолей може да бъде напълно спокоен – тя никога няма да му изневери. Те са идеални партньори за мъже със слаб сексуален темперамент.

Жените Риби

Представителките на този знак са творчески личности със силно въображение и интелект. Но склонността да идеализират партньора си им пречи да получат пълно удовлетворяване от физическата интимност. Въпреки факта, че тези дами се отличават с доброта и нежност, мъжете често странят от тях.

  1. Сексуален хороскоп за жени
  2. От какво се възбуждат различните зодии?
  3. Кои са най-изкушаващите жени според зодията
  4. Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка
  5. Сексуален хороскоп: Какви любовници са