Европейски средства за образованието 2020

0
927

На 16 януари (четвъртък), от 10:00 часа в голямата заседателна зала на Община град Добрич, ет. 2, екипът на Областен информационен център – Добрич, в партньорство с Община град Добрич ще проведе информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2020“.

Ще бъдат представени възможностите за кандидатстване в сектор „Училищно образование“ и „Професионално образование и обучение“ по Ключова дейност 1, и 2 на Програма „Еразъм+“. Екипът на областен информационен център – Добрич ще представи други възможности за финансиране с европейски средства за 2020 г. за образователни организации.

Като лектори на събитието потвърдиха участие Ралица Янкова и Юри Константинов, експерти от Центъра за развитие на човешките ресурси, София – Национална агенция за България по администриране на Програма „Еразъм+” за периода 2014-2020. Ще се представят практическите насоки за попълване на формуляра и документите към него, финансови аспекти на кандидатстването и добри практики. Поканени са да присъстват представители на училища, детски градини, висши училища, други образователни организации, медии и др.

Участието в срещата е безплатно.

Можете да се регистрирате като попълните формуляра за потвърждаване на участие тук: https://forms.gle/zdRgNCCpHHsESHN8A

http://www.dobrich.bg