ДОСЕГА ПЕТ ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ

0
1687

Моторист бере душа, след като се заби челно в кола в Хасково

Моторист е в тежко състояние след катастрофа в Хасково. Инцидентът е станал днес в ранния следобед на булевард “Съединение” в Хасково, съобщава Haskovo.info, като се позовава на информация от МВР. На надлеза в посока жп гарата са се ударили мотор и лек автомобил “Фолксваген”. Предполага се, че моторът се е движил с висока скорост, застигнал е колата и се е ударил в нея. От удара моторът е изхвърчал на 50 метра. Мотористът е откаран в тежко състояние в хасковската болница. Има вероятност да бъде транспортиран до клиника в Пловдив, допълниха от полицията. Пътни полицаи са затворили платното на булеварда, където е станала катастрофата, като е създадена временна организация на движението.

Касапница с много ранени край Криводол!

Тежка катастрофа е станала на Криводолско шосе. Две коли са се натресли челно, като при адския сблъсък има ранени хора. Инцидентът е станал малко след отбивката за язовир „Агов дол“. Лек автомобил „Волво“ се движел в посока към Криводол. Изневиделица в лентата му навлязло идващо насреща „Сузуки“ и се забило челно в него. И двата автомобила са шофирани от жени. Тежко е пострадала водачката на „Волво“-то.

Тя пътувала с баща си и сина си. И тримата са откарани с линейка към врачанската болница. Спасителни екипи са се борили да измъкнат изпод смазаните ламарини шофьорката на „Сузуки“-то. Тя е в съзнание, контактна е, но също има тежки травми. На местопроизшествието имаше 2 пожарни и 2 линейки. Полицията бе затворила пътя за Криводол и трафикът се отбиваше през обходни маршрути.

Кошмар на АМ “Тракия” 

Кошмарът бе пълен на АМ “Тракия” след зверската катастрофа между два тира при 78 км близо до Пазарджик. Читателка на БЛИЦ сигнализира, че аутобанът е затапен и движението почти е блокирано. “Пътувам от Пловдив до София, а вече 40 минути не може да стигнем до Пазарджик”, вайка се тя.

Инцидентът стана между два тира-турски и български. Сигналът за инцидента е подаден в 8.30 часа, мелето е станало на 78 км посока София. Турски тир е бил ударен отзад от тежковоз, управляван от български водач. Пострадал е виновният шофьор, предполагаемата причина е висока скорост и разсеяност на българина. Пожарникари са рязали кабината, за да изкарат мъжа. Той е откаран в пазарджишката болница с фрактури.

Пиян направи невиждана катастрофа край Шумен 

Произшествието е станало след бившия химически завод „Панайот Волов“, на кръстовището за село Васил Друмево към 4,30 часа тази сутрин, съобщава “Труд”. Водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ отнел предимство на водач на БМВ. Водачът на голфа е бил неправоспособен и с 2,24 промила алкохол, уточняват от полицията. Той е на 37 г. и няма шофьорска книжка. Колата му не е била регистрирана, няма Гражданска отговорност. Виновникът Н.Н. от Шумен се е отървал с фрактура на носа и е задържан в ареста. Голфаджията е хващан да кара 5 пъти без книжка и има наложени наказания за 2 000 лв.

Борят се за живота на моторист и приятелката му, трагедията е покъртителна 

Лекари се борят за живота на моторист и приятелката му. Младият мъж е с фрактура на главата, жената, пътувала с него, също е в много тежко състояние.  Сигнал за меле е получен малко преди 14 часа днес в пловдивската полиция. На изхода на Асеновград в посока Бачково, мотоциклет Ямаха се блъснал в скала. На местопроизшествието се извършва оглед. Движението е затруднено, автомобилите се пропускат само в едната лента. Полицаи от РУ – Асеновград регулират. Изясняват се причините и обстоятелствата. Водачите да преминават с повишено внимание.

Днес хиляди рокери от цялата страна се събраха на традиционния мотосъбор в Пловдив. Те потеглиха за Бачковския манастир, където да запалят свещ и се връщат обратно в града под тепетата да купонясват.

https://www.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8.  България – Китай 中国-保加利亚
  1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST