Пълнолунието в Козирог ще започне на 13 юли в 20:37 българско време. Ще премине на 22 градуса под управлението на Сатурн, който сега е във Водолей. Спомнете си събитията и вашите планове в началото на януари 2022, когато на 2 януари имаше новолуние в Козирог. В близко бъдеще тези планове може да придобият нова форма и смисъл или да се променят напълно.

Козирогът е знак на отговорност, дълг, кариера, закони, статус, цели и дългосрочни планове. Сатурн (управител на Козирог ) – планетата на кармата и съдбата, строг учител, който провежда изпити.

Какви изпити сте готови да преминете сега или може би искате да промените плановете си за цял живот?

Кои сфери от нашия живот ще засегне кармичното пълнолуние на 13 юли 2022?

Подгответе се за промени в работа, кариера, социални роли, семейство, семейни отношения, недвижими имоти, дългове и отговорности.

Енергиите на Луната в дните на пълнолуние ще бъдат ограничени от твърдата рамка на Козирог.

Ще има много емоции, но те ще бъдат притиснати вътре и няма да искате да ги споделите с някого.

Промените в настроението също са характерна черта на дните на пълнолуние. Това може да доведе до прегаряне, затваряне в себе си и потапяне в проблемите. Не трябва да се увличате в това твърде дълго, тъй като това ще се отрази негативно на решаването на житейски проблеми и отношенията с други хора.

Не се притеснявайте, ако между вас и хората около вас се изгради стена от неразбиране и недоверие. Това е временно!

Пълнолунието на 13.07.2022 ще е кармично

Пълнолунието на 13 юли ще бъде кармично и обещаващо, което ви позволява да се отървете от остарелите програми и да ги смените с по-нови и проспериращи. Сатурн е планетата, която формира формата и привежда всичко в материалния свят в структура и система. За хората на ръководни позиции, които си поставят големи цели, способни да постигат собствените си цели, изграждат бизнес, занимават се с политика, ръководят други хора, суперлуната в Козирог може да предостави много големи възможности за развитие и формиране в обществото.

Въпреки консерватизма на знака Козирог, структурите, които се изграждат през този период, показват, че е необходимо да се премине към ново ниво на взаимодействие със света, изоставяйки това, което пречи на продуктивната работа.

Можете да реорганизирате производството, да смените служителите, да изградите нови стратегии, да се занимавате с проблеми с наследство и недвижими имоти, да преразглеждате договори. Ако имате екип от съмишленици, тогава с него ще направите още по-голям пробив и ще получите удовлетворение от изпълнението на вашите прогресивни идеи.

Суперлуна в Козирог – възможна е неочаквана финансова подкрепа

Събитията могат да се случат бързо и положително, възможна е неочаквана финансова и информационна подкрепа от креативни хора.

Промяна в личните отношения

Личните отношения също имат шанс да се променят под влияние на обстоятелствата, ако човек поеме отговорност за тях.

Във всеки случай това ще е  за добро и ще завърши важен етап от живота, който е бил необходим като полезен опит за по-нататъшни житейски ситуации.

Промените могат да бъдат придружени от разкриване на тайни, интриги и различни машинации, които вероятно ще доведат до проблеми в отношенията.

Кариера

Кариерната тема ще се засегне много активно. Хората, които са недоволни от работата си, нивото на доходите, отношенията с началниците, могат да вземат радикални решения, да напуснат, да променят сферата на дейност, местожителството си, да отказват предложения, които ги поставят в нови рамки и ограничения.

В същото време е необходимо да се мисли за баланса между личните и обществените интереси. Ако правите нещо в името на задължение, изгодна позиция в обществото, но това не ви носи радост, тогава пълнолунието на 13 юли може да поправи нещата.

В никакъв случай не бива да изпадате в състояние на самосъжаление, а напротив, трябва да анализирате целите си, да изхвърлите всички ненужни емоции и да започнете да решавате проблемите.

През следващите 2 седмици след пълнолунието е благоприятно:

Фокусиране върху конкретни проблеми и планове

Помирение с хора, които са важни за вас

Изплащане на дългове

Завършване на цялостни работни проекти, стартирани в началото на 2022

Благотворителна дейност

Обосновка на цели и планове

Дисциплина и поставяне на цели

Ако нещо ви дразни, тогава си струва да запомните, че духовното израстване се случва в дългосрочна работа върху себе си, а не в налагане на собствените правила и нагласи на другите. По време на конфликти се опитайте да запазите мълчание, правете дихателни практики и се успокойте. Ако проблемът не е сериозен, тогава хармонията ще настъпи бързо.

Пълнолунието в Козирог на 13.07.2022 е ново начало и възможност за коригиране на минали грешки.

Какви дейности са забранени на пълнолунието на 13 юли 2022?

Опитайте се да се откажете от активен физически труд, повишена умствена дейност, за да не си навредите.

Избягвайте рискови ситуации, травматични действия, в противен случай съществува голям риск да си навредите както психически, така и физически.

Не трябва драстично да променяте външния си вид и обкръжението си, в противен случай промените ще доведат до неуспехи и проблеми.

Опитайте се да не се поддавате на настроението на другите, за да не споделите техните неуспехи.

Не правете маникюр, педикюр в този ден, не се подстригвайте и не посещавайте козметик – можете да си навредите и резултатът изобщо няма да ви удовлетвори.

Не трябва да отделяте свободното си време за работа в градината.

Не бива да преяждате, да ядете много мазни и пържени храни. Предпочитайте леките и обилни ястия.

Не се отказвайте от импулсите си да направите нещо красиво, прекарвайте свободното си време в творчество.

Не трябва да демонстрирате своята гордост и сила пред някого, да се опитвате да доминирате над някого – това няма да доведе до добро и ще предизвика конфликти.

Не трябва да правите прибързани покупки и да пилеете пари – това ще доведе до бърза загуба на средства и дори до бедност.

Какво е важно да се направи на пълнолуние 13 юли 2022?

Стойте далеч от хора, които са свързали живота си с магия и магьосничество – те могат да ви навредят.

Опитайте се да не общувате с хора, които някога са били хванати в измама или измама – рискът да бъдете измамени се увеличава.

Споделете любовта си със семейството и приятелите, със сродната си душа, подобрете отношенията и изведете чувствата на нов етап.

Махнете всички боклуци у дома, отървете се от старите неща – това ще помогне да изчистите пространството от негативност.

Извършете почистване на къщата, пране, за да почистите къщата от мръсотия и злоба, попити в нея.

Разглобете вашия работен плот, сортирайте документите, поставете всичко в папки и чекмеджета, на рафтове. Редът на работния плот ще доведе до ред в главата.

Прекарвайте свободното си време в компанията на добри хора, които ви карат да изпитвате положителни емоции. Това ще ви помогне да донесете късмет и просперитет в живота си.

Намерете рационално обяснение на страховете си, откажете се от някои фобии или се опитайте да се преборите с тях. Разберете, че много неща наоколо не са толкова страшни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Настроението ви през този ден трябва да е положително, за да ви достигнат късметът и щастието.

Следващата супер Луна е на 12 август във Водолей

https://happy-woman.bg/