ДИМИТРИНА ГЕРМАНОВА ПОКОРИ ХОЛИВУД

0
2228

 

„Прекрасна новина долетя от Холивуд! – пишат във фейсбук-групата си от компанията „Нови звезди“. – Талантливата Димитрина Германова се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации!

Както вече Ви съобщихме, тя се състезава в Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA в Холивуд, Лос Анджелис, на който Арт компания “Нови звезди” вече трета поредна година е официален представител за България.
В Шампионата участват няколко хиляди участника от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление Вокал. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:
– Сребърен медал в номинация Contemporary;
– Сребърен медал в номинация World Music ;
– Бронзов медал в номинация Pop Music ;
– Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще – каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Диди и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея Санта Моника, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Арт компания Нови звезди още веднъж изказва благодарност за доверието на семейството на Димитрина, нейния вокален педагог Елена Карабельова и всички, които я подкрепиха да сбъдне своята холивудска мечта.“

Ние от НДТ честитим на талантливото ни момиче и неговото семейство, както и на г-жа Карабельова, големия успех – с пожелания Дими да продължи да покорява с таланта си световните сцени!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА