• „За ГЕРБ политиката е преди всичко отговорност и много работа за
    населените места и за хората. Докато имахме възможност и управлявахме, в област Добрич бяха инвестирани над 200 млн. лв. Това са проекти, които
    всички могат да видят – пътища, училища, читалища, църкви, градският
    парк в града“.

Това каза областният координатор на ГЕРБ и народен представител Деница Сачева при среща на лидера на партията Бойко Борисов с членове и симпатизанти в Добрич. На нея бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници в Добричка област, издигнати от коалицията ГЕРБ-СДС.

По думите на Сачева, в момента управлението на Добрич не разчита на проекти и средства от европейските фондове и програми. Вместо това се ползват лоши кредити, с които се финансират съмнителни ремонти с усещане за корупция. „Нашият град има нужда от енергични управници, които обичат градовете си и си представят бъдещето с техните семейства в тях“, посочи областният координатор на ГЕРБ.

Тя подчерта, че във визията за управление на всички добруджански общини има силен акцент върху хората и секторите, които се грижат за тях – здравеопазване, социална политика и образование. „Трябва да направим така, че добруджанци да остават, но и
да искат да се връщат тук. Това може да стане само, когато управлението се поеме от силни екипи, от уважавани и достойни кметове с авторитет и подкрепа на национално ниво“, добави Деница Сачева.

Подкрепа за кандидата за кмет на Добрич Красимир Николов и останалите кандидати на ГЕРБ заяви и българският евродепутат Емил Радев. Той беше категоричен, че управленските лостове трябва да се държат от отговорни и компетентни хора, а не да бъдат оставяни в ръцете на аматьори и шарлатани.

ГЕРБ – ДОБРИЧ