Делян Пеевски остава народен представител в българския парламент (Видео)

0
1427

 

Депутатът от ДПС Делян Пеевски остава депутат в българското Народното събрание. Това стана ясно от думите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ по време на брифинг с Пеевски, предаде Канал 3.

С влизането си в парламента днес той отиде в стаята на ПГ на ДПС, а след това влезе в стаята на председателя Мустафа Карадайъ.

Пеевски беше втори в евролистата на ДПС. След като първият Мустафа Карадайъ се отказа от мястото си в ЕП в Брюксел, Пеевски заема първото място.

“Идвам на работа. Аз си ходя в районите, работата не е само в парламента”, заяви Пеевски на въпрос какво прави в парламента.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обяви, че вчера е взето решение, че Делян Пеевски остава депутат в българския парламент и няма да ходи в Брюксел. По думите му колективното решение е надделяло и в българския парламент също има много работа за вършене.

“Ако не ме питате за какво идвам в парламента, ще идвам по-често”, добави народният представител.

“Единствената политическа сила, която си подобрява резултатите от парламентарните избори през 2017 г., е ДПС”, уточни Мустафа Карадайъ.

“АЛДЕ никога не е имало обструкции към моята кандидатура. Тези неща ги има само в главите на олигарха Иво Прокопиев, на медиите му и на Радан Кънев, който е негов служител”, обяви Делян Пеевски.

“С премиера Борисов на една маса може да седне председателят. Аз няма защо да сядам с него”, каза още той.

“Най-голям преференциален вот е имало за председателя и за мен. Това потвърждава позициите ни”, уточни народният представител.

“Аз си върша работата. Резултатите го показват”, завърши Пеевски на въпрос ще го виждат ли журналистите по-често на публични събития.

“Трябва да седнем с ръководствата на системните партии, в лицето и на ГЕРБ, и на БСП, за да очертаем приоритетите за развитието на страната, за да са наясно българските граждани в каква посока се движи страна”, заяви Мустафа Карадайъ.

“Не бихме могли да се месим в работата на другите партии. Това си е работа на БСП”, отговори лидерът на ДПС на въпрос за оставката на Корнелия Нинова.

http://epicenter.bg/

Видеото можете да видите ТУК