Регистрация в Общинска избирателна комисия Тервел за участие в изборите за КМЕТ НА ОБЩИНА са направили  осем партии и коалиции и един инициативен комитет. В изборите за КМЕТ НА ОБЩИНА са заявили участие партиите ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО, ВОЛЯ, БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ И ДОСТ.

Коалицията, която ще участва в изборите за КМЕТ НА ОБЩИНА, е БСП ЗА БЪЛГАРИЯ  /съставни партии в БСП ЗА БЪЛГАРИЯ са: Българска социалистическа партия, Комунистическа партия на България, Нова зора, Политически клуб „Екогласност“ и Политически клуб „Тракия“/.

Инициативният комитет, регистриран за участие в изборите за КМЕТ НА ОБЩИНА, е Инициативен комитет за издигане на Станимир Любенов.

Дванадесет партии и коалиции ще участват в изборите за ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.Партиите са:ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО,ВОЛЯ, НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, ДОСТ, ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ – АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ И ПП НИКОЛА ПЕТКОВ.

Девет партии и коалиции ще участват в изборите за кмет на кметство в Община Тервел.Партиите са:ГЕРБ, ДПС, ВМРО-БНД, НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО, ВОЛЯ, БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ,ДОСТ, ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО за промяна и Коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST