Порномоделка от САЩ, висока два метра, разказа колко трябва да е висок любимият й, съобщи Дейли Стар.

29-годишната Мари Темара от Сиракюз, Ню Йорк, стана известна през 2020 г. Тогава тя беше уволнена от работа и стана модел за възрастни. Жената прави откровени видеа за платформата OnlyFans и твърди, че е висока 211 сантиметра. Тя привлича най-вече мъже, за които високите жени са сексуален фетиш.

Изображение

В други социални мрежи Marie Temara публикува истории за своите пътувания, партита с приятели и комуникация с роднини, всички от които също са много високопоставени. Моделът твърди, че печели 100 хиляди долара на седмица от съдържание в социалните мрежи.

Темара наскоро каза, че въпреки собствения си ръст, тя изобщо не е фен на високи мъже. „Повечето момчета няма да харесат, когато разберат… но аз излизам само с крале на ниски момчета под 6’10“ фута /208,28 см, озаглави тя един от видеоклиповете си.

В същото време изданието пояснява, че реалният ръст на Темара е около 190 сантиметра, така че нейният избраник няма да е много по-нисък от нея.

Успехът на Мари Темара в социалните медии и OnlyFans определя богатството й  в диапазона от 1 до 2,5 милиона долара.

Родена и израснала в Ню Йорк, Мари Темара се сблъсква с тормоз и намира утеха в баскетбола. Тя следва висше образование в SUNY Morrisville и се дипломира през 2017 г., проправяйки пътя за преминаване от лека атлетика към ангажираност в социалните медии и моделиране. До 2023 г. нейното онлайн присъствие процъфтява със значителни последователи в Instagram, TikTok и YouTube.

Преходът на Мари Темара към създаване на дигитално съдържание се оказа успешен, тъй като тя възприе височината си като част от уникалната си идентичност и марка. Това доведе до значителни приходи от нейната платформа OnlyFans, както беше съобщено от големи медии, докато забележителният ръст на семейството й също се превърна във вирусна сензация.

Чрез своите социални медии и канали в YouTube Мари Темара насърчава себеприемането и телесната позитивност, споделяйки житейския си опит като част от изключително високо семейство и насърчавайки другите да прегърнат уникалните си качества.