46-годишната Кора Шумахер, бивша съпруга на пилота от Формула 1 Ралф Шумахер, разкри, че не поддържа никакъв контакт със сина си Давид.

Кора привлече голямо обществено внимание преди няколко месеца, откакто отвори профил в популярния сайт за възрастни OnlyFans. Тя започна да продава свои интимни снимки и за кратко време спечели огромна сума пари, пише bTV.

Шокиращият й ход обаче явно не се е харесал на 22-годишния й наследник, който не иска и да чува повече за майка си.

“С Давид не си говорим в момента. Той отново ме блокира навсякъде. Това е много болезнено за мен. Това е моето дете и мисля, че всяка жена, която е в такава ситуация, може да ме разбере.”

“Мина повече от година, откакто го видях за последен път и разговарях с него. Позволиха ми да дойда на състезанието му веднъж миналата година. Все още ме боли много, че момчето ми се отдалечи толкова далеч от мен след развода. Не знам защо”, каза тя в интервю за Bild.

Тя не крие, че синът ѝ много ѝ липсва.

“Бих искала да му кажа колко се гордея с него и че го обичам с цялото си сърце. Той е мой син, единственото ми дете. Винаги ще бъда до него. Няма значение кога, той винаги може обади ми се”, добави Кора.

След развода с брата на легендата Михаел Шумахер отношенията й със сина й са много трудни. С течение на времето Давид се отдалечи от майка си и решението й да отвори акаунт в OnlyFans само направи ситуацията още по-лоша.

bgvoice.com/