Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира в Париж, след като победи чилиеца Кристиан Гарин с 6:2, 7:5. За място на финала утре Гришо ще се изправи срещу победителя от двойката Новак Джокович/Стефанос Циципас.

ПЪРВИ СЕТ
Григор Димитров започна мощно мача. Българинът осъществи пробив още във втория гейм, който след това затвърди и поведе с 3:0. Едва тогава Гарин успя да спечели подаването си и да намали изоставането си. Гришо продължи да поддържа разликата между двамата, въпреки че при 3:1 в своя полза му се наложи да спасява брейкпоинт. В осмия гейм Димитров приключи сета, след като се възползва от първата и възможност за пробив и поведе в мача с 6:2.

ВТОРИ СЕТ
Тази част също започна добре за Гришо, който след пробив във втория гейм поведе с 2:0. Гарин обаче се съвзе и веднага осъществи брейк в сервиса на българския тенисист, а след това взе подаването си и изравни за 2:2. След това всеки от двамата печелеше своя сервис-гейм до 4:4. Тогава Григор Димитров поведе 40:0 при свое подаване, но Кристиан Гарин обърна гейма и осъществи решителен пробив, след който поведе с 5:4. Хасковлията успя веднага да върне брейка, а след това взе подаването си и поведе с 6:5. След това Григор направи нов пробив при първата си възможност, а с това спечели втория сет със 7:5 и взе победата в мача.  https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利

Shantal Monique

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST