Грийнууд: Не съм направил нещата, за които бях обвинен, но допуснах грешки

0
166

Майсън Грийнууд излезе с официално изявление по повод обявеното днес решение да продължи кариерата си извън Манчестър Юнайтед. Талантът повтаря позицията на клуба, че не е виновен по никое от повдигнатите му обвинения, но все пак е допуснал грешки. Той потвърждава, че решението е взаимно и е взето с участието на Манчестър Юнайтед и семейството му.

Манчестър Юнайтед най-сетне обяви какво ще бъде бъдещето на Мейсън Грийнууд

Манчестър Юнайтед най-сетне обяви какво ще бъде бъдещето на Мейсън Грийнууд

“Искам да започна с това, че разбирам, че хората ще ме съдят заради видяното и чутото в социалните медии, както и знам, че ще си помислят най-лошото.

Възпитан съм, че насилието или злоупотребата във всяка връзка е погрешно. Не съм правил нещата, в които бях обвинен, и през февруари бях освободен от всички обвинения. Въпреки това напълно приемам, че направих грешки във връзката си и поемам своя дял от отговорността за ситуациите, довели до публикацията в социалните медии.

Уча се да нося отговорността си да давам добър пример като професионален футболист и съм фокусиран върху голямата отговорност да бъда баща, а също и добър партньор.

Днешното решение беше част от процес на сътрудничество между Манчестър Юнайтед, семейството ми и мен. Най-доброто решение за всички нас е да продължа футболната си кариера далеч от “Олд Трафорд”, където присъствието ми няма да разсейва вниманието. Благодаря на клуба за подкрепата, откакто се присъединих към него на седем години. Винаги ще има част от Юнайтед в мен.

Изключително съм благодарен на моето семейство и всички мои близки за подкрепата и сега трябва да се отплатя за доверието на хората около мен. Възнамерявам да бъда по-добър футболист, но най-важното е да бъда добър баща, по-добър човек и да използвам талантите си по положителен начин, както на терена, така и извън него”.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник