Една от най-известните фенки на италианския Аталанта Франческа Брамбила няма търпение да започнат двубоите от груповата фаза на Шампионската лига.

Тимът от Бергамо попадна в група заедно с тимовете на Ливърпул, Аякс и Мидтиланд, според мнозина специалисти това ще бъде най-резултатната и атрактивна група през този сезон.

Франческа обаче не си губи времето и забавлява последователите си в социалните мрежи с горещи снимки и послания, докато дойде време за големите мачове. Освен на Аталанта, русокосата красавица е страстна почитателка и на високите скорости.

Франческа Брамила е родена в Бергамо на 15 март 1992 г. От ранна възраст се запалва по света на развлеченията: всъщност кариерата й започва на 18 години, на плажовете на Ричионе. Франческа обича света на моторите, който е семейна страст, и музиката.

Висока е 175 см и е професионален модел.

Не се знае много за личния живот на модела, освен че тя е била сгодена за Gué Pequeno и пилот, докато е била момиче на Ombrellina от екипа на Foraward, поради което е отстранена.

В края на 2017 г. момичето беше в центъра на вниманието заради връзката си със Стефано Лаудони , бившето гадже на

Валентина Виняли . Според думите на Виняли, Стефано щеше да я напусне заради Франческа. Двойката Лаудони-Брамила беше силно критикувана в социалните мрежи. Историята им обаче не продължи дълго: Лаудони се събра заедно с

Дженифър Казула, “Мис Кино 2013” . Брамбила призна, че никога не е била убедена в Стефано и че се чувства дразнена заради поведението му.

През юни 2018 г. се сгодява за Андреа Монтоволи, но връзката приключва след известно време.

През август 2020 г. тя излиза на открито: тя и Алесандро Зарино са заедно.

Кариерата на Франческа Брамила

La Brambilla участва в Мис Падания , печелейки титлата Мис Аталанта ; по-късно участва в Мис Италия , но без победа.

Тя дефилира и позира за различни фотосесии, с важни фотографи, известни в международен план: пример е американецът Антъни Несте .

Освен това тя е три пъти зайче от Play Boy , но никога без воали, едно от момичетата Ombrellina от отбора Foraward ,  няколко пъти Pit Girl за MotoGP. Понякога тя също е DJ по време на вечери и събития.

Шоу-момичето се води в някои телевизионни програми, като Тики Така и Quelli che il calcio , на които тя е присъствала редовно.

Не всеки знае, че тя е била и кръстница на футболния отбор на Аталанта. В „ Аванти“ друг с Бонолис играе първо сестрата на извънземното, а след това „Ла Бона Сорте“.