• С впечатляващо светлинно шоу с дронове ГЕРБ СДС закри предизборната си кампания в Добрич. Ефектният лазерен спектакъл със 100 дрона изпълни с хора пл. „Свобода“. Преди шоуто пред добричлии се представиха кандидатът за кмет Красимир Николов и кандидатите от листата за общински съветници.

„Уважаеми съграждани, скъпи приятели, ние искаме Добрич да бъде град, в който младите хора остават, а не си тръгват. Искаме град, който се развива с европейски проекти, град с инвестиции, такъв, какъвто
заслужава да бъде центърът на Златна Добруджа“, заяви Николов.

Той подчерта, че неговият отбор– кандидатите за общински съветници от ГЕРБ СДС, са хора, доказани в работата си. Сред тях има специалисти от различни професионални сфери, които имат уменията да превърнат Добрич от запустяващ в развиващ се град.
„В нашата листа има много млади хора – това може би е „най-младата“
листа“, изтъкна Красимир Николов и допълни, че енергията на  младостта, съчетана с опита прави отбора на ГЕРБ СДС най-подходящ да превърне града ни в чист, модерен и европейски център.

Високотехнологичният спектакъл, озвучен с емблематични хитове, създаде уникално изживяване за зрителите. Лазери осветиха небето над Добрич, а дроновете, движещи се в синхрон, образуваха фигури и думи.

Въздушните апарати изписаха „Добрич“, „ГЕРБ“, името на Красимир Николов и номера на бюлетината на формацията – 7.