Наскоро фолк звездата Галена изнесе голям концерт в Сърница по случай празника на града. С типичното си чувство за хумор тя накара публиката не само да танцува и да пее на нейните песни, но и да се смеят от сърце на шегите й.

Разтърсващото видео на Андреа и Галена – Блясък на кристали

Галена през цялото време се шегуваше със сергията с казанлъшки понички вдясно от сцената. “Навсякъде мирише на кебапчета и кюфтета, но на мен ми се доядоха понички. Да ме чакате до колата после, обичам ги с шоколад и пудра захар”, провикваше се тя.

В разгара на купона продавачът на понички се появи на сцената с една чинийка с любимия десерт на Галена. Беше изпълнил желанието й, а тя остана скована на едно място. “За първи път я затапиха и тя не знаеше какво да каже”, издадоха хора от екипа й.

ОЩЕ ЗА ГАЛЕНА И…

“Аз съм изяла две-три по рождение”, шегуваше се Галена пред многохилядната публика. Естествено, топ звездата не се изкуши да опита вкусните понички, тъй като това ще наруши строгия хранителен режим, който спазва от години. Не случайно Галена е сочена за един от сексимволите на България, но красотата изисква жертви и Галена определено е от жените, които полагат неимоверни усилия да изглеждат добре./show.blitz.b
g

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST