• Определяната за най-скандална и в същото време и най-колоритна участничка от сезона на „Ергенът“, който бе излъчен през пролетта, изглежда е в очакване на първата си рожба.

Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за Габриела от Пловдив, известна с псевдонима Бланко. В шоуто тя не пропусна да се похвали, че коригира при „доктора“ всичко, което не харесва във външния си вид. За нея се твърдеше, че е момиче на повикване, а сега тя намеква, че ще става майка.

Повод да се заговори за евентуална бременност на момата от втория сезон на „Ергенът” стана необичайният й афинитет към домакинстването, който тя показа напоследък в социалните мрежи. В тик-ток, където се изявява, джукестата инфлуенсърка пусна клип как готви пилешки бутчета с картофи и гъби във фолио ш призова феновете си да пробват рецептата, определяйки я като изключително сполучлива.

ГАБРИЕЛА Е НОВАТА НАЙ-МРАЗЕНА ЕРГЕНКА - Secret.bg - светски новини и ...

Този факт втрещи всички, които я познават от телевизионните й изяви. Никой никога не е очаквал от нея да готви. Внезапният й порив към кухненската дейност накара мнозина да се усъмнят, че силиконовата бомба може би се подготвя да стане майка.

Вижте скандалната Габриела от „Ергенът“ преди корекциите! (СНИМКИ ...

„Бременна ли си?“, директно я попита една от последователките й, на което пловдивчанката отговори утвърдително. За момента обаче тази информация е под съмнение, тъй като не е изключено да е решила да се пошегува, за да разбуни духовете, създавайки светски шум около себе си.

Габриела от Ергенът отвърна на хейтърите

Припомняме, че още по време на излъчването на „Ергенът” с участието на Габи, се писа, че тя има профили в социалните мрежи, чрез които събира клиенти за секс услуги. Естествено, тя отрече това твърдение, но на снимките във въпросните профили ясно личеше, че е позирала именно тя.

Габриела от Ергенът : Аз се сгодих – Informativno.EU

Въпреки всичко в риалитито Габи показа изненадващи прояви на морал, отказвайки да се бори за главния герой – Евгени Генчев, за когото още в началото обяви, че е „гаджето на Валето”. Очевидно тя беше забелязала химията между двамата и в крайна сметка Валерия стана негова годеница в шоуто. Не е изключено още тогава пловдивчанката да е имала спонсор, заради когото е стояла настрани от Евгени. По всяка вероятност тя е влязла в риалитито само за слава.

Новата страхотна двойка заплени България: Габи от Ергена и Чеченеца ...

Ако наистина ще става майка, джукестата пловдивчанка вероятно е в началото на бременността, тъй като не се забелязват видими промени във външния й вид.

Ето как вероятно е изглеждала Габриела от "Ергенът" преди операциите ...

От клипчетата й социалните мрежи се вижда, че единствено силиконовите й гърди като че ли са станали още по-големи, отколкото бяха миналата година по време на снимките на шоуто.

Габи - bTV Media Group - bTV

Източник: Уикенд

https://kliuki.bg/