За оставката на кмета на Добрич призоваха общинските съветници на „Възраждане“. Това стана по време на редовното заседание на Общински съвет – Добрич, като председателят на групата на „Възраждане“ Георги Джендов прочете декларация, в която бяха посочени някои от най-сериозните провали на кмета за последните месеци.

„Живеем в едни от най-мрачните времена за нашия град,
Тъмна епоха, застрашаваща да погълне както настоящето на всеки един добричлия, така и бъдещето на децата ни, се посочва в декларацията на „Възраждане“.

Георги Джендов припомни за настъпилия само преди дни транспортен хаос, който обхвана Добрич и засегна хиляди наши съграждани. Беше припомнен и провалът на гръмките обещания за изграждането на Индустриален парк, който обаче в крайна сметка няма да бъде разкрит, тъй като проектът на Община град Добрич дори не бе допуснат за техническа и финансова оценка. Тези два конкретни и
изключително сериозни провала са основанието, на което стъпваме, за да призовем кмета от изпълняващ по документи длъжността кмет на град Добрич“, да постъпи  достойно и отговорно, подавайки оставка, се посочва в заключителната част на декларацията, прочетена от трибуната на Общински съвет – Добрич.

ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – ДОБРИЧ