Всички разкрити тайни на всичките 12 зодии. Открихме всичко. Направо по същество!! 😳 😉 Астролозите често говорят за съвместимостта на различните зодии. Вярваме, че правилният „ключ” може да бъде намерен към всяко сърце. Ето инструкции за всички зодии.

Овен.

Жените Овен обичат дълбоко и истински. Винаги поставят любовта на първо място. Когато се влюбят, тогава, поне в началото, те са готови да посветят целия си живот и цялото си време на това. За влюбената жена, родена под този знак, отношенията винаги се развиват интензивно. Но от друга страна, най-лесно е Овните да се справят дълго време без мъже. Разбира се, те също са направени от плът и кости и също искат най-доброто за себе си, но в същото време умеят да се радват на свобода и независимост. Те просто винаги жадуват само за най-доброто. „По-добре е да си с никого, отколкото с когото и да било“, това е общо взето за Овен.

В спор Овенът винаги трябва да има последната дума. Но хората, родени под този знак, винаги поемат отговорност и знаят как да се грижат за себе си. Това е типичното противоречие на Овена: не искам да се привързвам към никого, но ако някой загуби интерес към мен, това е прекалено! „Не искам партньорът ми да доминира над мен, но не искам и нежно зайче!“

Следователно в отношенията те много често имат проблеми с разпределението на властта. Зодия Овен е не само знак на любов, но и знак на предизвикателство! Мъж, който устоява на нападките на други жени, е идеалният партньор за Овен. Но има и голяма слабост: гордостта! Дори когато Овните осъзнават, че грешат, проклетата гордост не им позволява да го признаят и да се отдръпнат от плановете си. Именно гордостта става причина за агресивни импулси, които периодично обхващат хората от този знак. От друга страна Овните са оптимисти. И това им помага да останат приятни хора.

Жената Овен може да бъде пленена, като я обсипете с комплименти. 

Те обичат да им се възхищават! Един добър комплимент понякога може да я остави в екстаз със седмици! Овните искат не само да бъдат обичани, но и да се гордеят с тях! И ние сме готови да положим двойни усилия за това! Трябва да помним, че жените от тази зодия също са зверски ревниви. Някои може да се чувстват неудобно с тях поради това. Във всеки случай никой не трябва да се опитва да контролира Овен! Можете само да им се доверите.

Всички Овни, включително жените, имат предприемачески дух. И понякога им е трудно да се откажат от кариерата си в името на семейството. Жените от тази зодия обичат да се отдават изцяло на професията си. Имат нужда от професионален успех! Нито една жена представителка на други зодии не е способна да се бори така отчаяно за правото си на работа! Затова Овните често правят най-агресивните предприемачи, най-известните адвокати и най-силните организатори. Те искрено вярват, че да не правиш това, което обичаш, е грях! Ако сте в любовна връзка с жена Овен, благодарете на Бог! Най-накрая сте намерили жена, която знае как да решава всякакви проблеми и в същото време остава страстен, верен и уверен партньор в живота. Тя никога няма да скочи от люлеещата се лодка само защото ситуацията е станала критична.

Теле.

Жените телец обикновено са тихи, спокойни, материалисти и рядко показват прекалено силни емоции. Това са сериозни хора, които не изпадат в истерия напразно! Понякога могат да се покажат като агресивни и жестоки хора, но само в случаите, когато са истински провокирани! Във връзката те очакват партньорът им да не злоупотребява с тяхната лоялност и преданост, а да потушава негативните им емоции. Телците не са ревниви, не обичат да се суетят и няма да направят сцена с вас, защото сте погледнали някого по грешен начин. Или дори са направили комплимент на някого, докато жена им стои до тях!

От друга страна, въпреки че това се случва изключително рядко, ако един Телец изпусне нервите си, може да бъде много опасно! Не злоупотребявайте! Елегантността на Телеца е невероятна. Те наистина разбират какво е женственост и как трябва да се изразява! Телците обичат да имат минимално количество дрехи по тялото си. И когато е тънък. И за ярки цветове! Те имат вродено чувство за стил, умеят да съчетават обувки с рокля, кога деколтето е „точно” и кога е „прекалено крещящо”. Те са чувствени, но никога не си позволяват да изглеждат зле.

Няма смисъл да спорите с Телеца. Макар и само защото имат невероятна способност да потискат враговете, демонстрирайки своето безразличие и студенина към тях.

Телците не са мечтатели. Предпочитат да стоят здраво на Земята, отколкото да се отдадат на фантазии. Те са материалисти, т.е. Те вярват само в това, което могат да видят и докоснат. В бизнеса те поемат рискове рядко, но винаги са готови да отидат в търсене на „златна мина“. С други думи, ако се съмнявате дали да се забъркате в друго приключение, попитайте жена си за съвет. Тя определено е най-добрата в претеглянето на рисковете и ползите. И нейното поведение винаги се основава на здравия разум.

Телците имат отличен вкус към храната. И в музиката! Те знаят много за правилната ресторантска кухня и слушат само музика, в която акордите са измислени по най-разумния начин! Телците ядат малко и почти винаги се оплакват, че в храната им има твърде много сол или подправки. От друга страна, самите те не са добри готвачи! Но те умеят да ценят изкуството! Разходката с жена Телец до музеи и екскурзии е удоволствие. Те мразят да бързат и знаят как да се насладят на съзерцателни удоволствия. Телецът, за разлика от Овена, не е упорит или упорит. Рядко се среща жена от тази зодия, която често да хленчи и да се оплаква. Ролята на бедняците определено не им отива!

Жената Телец винаги е готова да даде рамо на мъжа си, не се страхува от никаква работа, дори и от нископлатена! Ако финансова криза удари семейството й, тя няма да кара съпруга си да си намери трета работа. И тя сама ще ходи на работа! Телецът не се нуждае от мъжко рамо, на което да плаче. Защото са твърде силни, за да губят време за съжаление и скърби. Тези смели жени не се страхуват от утрешния ден. Не е толкова лесно да си развалят настроението! Ако опишете жената Телец с една дума, тогава тази дума ще бъде “Сила!”

Близнаци. 

Мнението на приятелите и роднините на Близнаците винаги е фон за тях. Те никога не го слушат. Близнаци е, когато няколко личности се вписват в един човек. И всички те са различни. И всеки се държи различно, когато е в различно настроение.

Изграждането на „сериозна“ връзка с Близнаци не е лесно: трудно е да разберете с кого си имате работа, дори ако сте се срещали дълго време. Но когато покажете нейните снимки на приятели, за тях става страшно интересно: изглежда, че никога не сте имали по-добър!

Близнаците също са експериментална зодия! Винаги са готови да опитват нови неща и да разширяват хоризонтите си. Единственото, което може да убие отношенията с хората от тази зодия, е монотонността!

Подобно на хамелеоните, те могат да приемат различни цветове и форми, но въпреки това остават очарователни и интригуващи. Всички ги харесват и в същото време не изневеряват на себе си! Това е трудно за обяснение, но всеки, чиято съпруга или приятелка е зодия Близнаци, го разбира.

Те правят всичко еднакво страстно: опитват нещо ново, критикуват, хвалят, дават най-смешните и странни оценки. Способни са бързо да се влюбят и също толкова бързо да се разочароват.

Често се съмняват дълго време дали това е правилният мъж. Най-добрият начин да спечелите такава жена е да й демонстрирате сами, че наистина сте „единственият“. Не знаем как! Измисли нещо!

И основното правило: не бъдете предсказуеми! И още повече пасивно!

Темпераментът на Близнаците им позволява да се променят по-лесно от другите жени. Те не са толкова тясно обвързани с емоциите на партньора си. Никога не се отказвай! Те знаят всички филми и анимационни филми. Умът им винаги е активен! И никога няма да разберете логиката му!

Цялата същност на Близнаците е в тяхната двойственост!

Те могат да бъдат привързани и романтични, но също така знаят как да поддържат дома си чист. Те могат да правят страхотни пари, но в същото време да са напълно безразлични към парите. Понякога изглежда, че сърцето й трябва да се успокои, но то е някак студено и сякаш го няма.

Близнаците ценят любовта и романтиката, но също така се възмущават всеки път, когато почувстват, че партньорът им посяга на свободата им. Понякога са напълно неразбираеми, а понякога обясняват всичко просто и директно, без да се бъркат!

Ако сте преживели нещо ужасно с нея, просто го забравете и опитайте отново! Близнаците са жени, които знаят как да се учат от собствените си грешки и да започнат всичко отначало!

Обикновено тези жени са жизнени, приятни и весели спътници. Има моменти обаче, когато техният цинизъм и остър език стават непоносими!

От друга страна, жената Близнаци ще придружава мъжа си във всичко, което прави. За ваше добро тя е готова да започне да се разхожда в планината или да отиде на приключение в Африка! За нея няма разделение на делата на „мъжки“ и „женски“, ако любовта й е до нея.

Близнаците са креативни, любопитни хора с въображение. Те обичат да правят нови открития, да чуват добри думи и декларации за любов по свой адрес. Те вярват, че истинският любовник трябва да може да зарадва ушите на жената с нежни думи и да оцени всички моменти на интимност с нея.

За Близнаци сексът и любовта са идентични понятия.  Затова те подхождат творчески и към двата процеса. Връзките с тях винаги са здрави, те никога не се нуждаят от „съживяване“. Любопитството и въображението на Близнаците ще свършат работа!

Между другото, най-добрият лек срещу лошото настроение за жените, родени под този знак, е да им покажете любовта си! Или поне за известно време ги спасете от домакинската работа!

Рак

Никоя друга жена няма да бъде толкова страстна, романтична и „удобна“ с партньора си, както жената Рак. Винаги е готова да го задуши със страстните си прегръдки и целувки. Винаги готов да сготви нещо вкусно или просто да го прегърне, за да го подкрепи в трудни моменти.

В същото време те изискват същото внимание по отношение на себе си. Раците никога не могат да се наситят на него! В студените нощи и дни тя ще се сгуши до вас под одеялото. И гледайте по телевизията това, което искате да гледате, а не нея.

Когато жената Рак почувства, че партньорът й преминава през труден период, тя ще направи всичко, за да му угоди. И той ще изрази невероятно количество думи на насърчение и подкрепа. Самите те рядко се оплакват – и мъжете, и жените. Но те определено никога няма да останат слепи за вашите проблеми и неприятности!

Ако има някакви проблеми в отношенията с жена Рак, те ще предпочетат да не излизат извън дома ви. Ако тя критикува партньора си, тогава, за съжаление, това боли твърде много. Особено по отношение на уязвимите мъже.

Ако имате връзка с жена Рак, трябва да сте подготвени за факта, че през повечето време пак ще ви бъде трудно. Първо, защото Раците са срамежливи, нежни и женствени. И второ, защото те също знаят как да бъдат горещи, директни и агресивни! И никога не знаете колко усилия трябва да положите, за да ги усмирите, а не да ги ядосате още повече!

Може да вървите заедно по улицата, да се чувствате сякаш всичко е наред, а след това тя да реши да атакува! Усещането е, че сте навън с Лъв, а не с Рак!

От друга страна, те мразят всичко: да критикуват, да нараняват и да бъдат неблагодарни. Те мразят себе си, че могат да наранят другите, но в същото време не могат да не се опитат да ви направят по-добри!

Жените Рак обичат и знаят как да пазят тайни и никога да не ги казват на никого. Можете да споделяте всякакви подробности от живота си с тях и да не се страхувате за тяхната безопасност.

Раците също са много ревниви. Истински собственици! Никога не си играйте с чувствата им, ако искате да живеете в хармония и да не получите враг в нейно лице. Въпреки че изглеждат безобидни, жените Рак могат да се държат дори по-зле от Скорпионите, ако се почувстват предадени! Тя може да ви прости много, но изневярата не е така. Любовта й към теб ще умре и ще се превърне в омраза буквално за един ден!

Друго нещо, за което всички мъже Рак трябва да се тревожат. Това е криза на доверието. Връзката ви с нея може да бъде просто фантастична: красива и прекрасна, надеждна и страстна, но всичко ще приключи в един момент, щом тя спре да ви вярва!

Ако я накарате да пролее реки от сълзи, тогава можете да сте сигурни, че и тя няма да седне и да чака всичко да се оправи. Търпението НЕ е черта на характера на зодия Рак! И това не е основното им предимство.

Запомнете: доверието на Рака е нещо крехко, но много ценно. Невъзможно е да го върнете, но за да го спечелите, ще трябва да сте силни и грижовни.

Жените Рак никога не показват своите слабости, те са истински воини, с които можете да оцелеете във всяка война и всяка криза. Ролята на слабо момиче не е за тях. Но трябва да разберете, че те също имат депресия и в такива моменти също трябва да можете да повдигнете нейното настроение и морал.

Вътрешната и външната красота на тази жена е толкова голяма, че външните хора не винаги могат да я осъзнаят. И не всеки е готов да признае, че до него има Богиня! Но ако имате късмет и вече сте близо до нея, не смейте да поискате нещо повече от живота!

Лъв.

Жените Лъв, като скъпоценните камъни, имат нужда от любов и уважение. За съжаление, понякога те плашат мъжете със своята яркост: малцина биха се съгласили да имат наистина харизматична жена с него! Освен това Лъвовете и от двата пола обичат да живеят заобиколени от много приятели. Не се учудвайте, ако Лъвицата е имала много гаджета в миналото, не се опитвайте да я контролирате или да се „грижите“ прекомерно за нея.

Лъвовете мразят външния контрол под всякаква форма. И не са виновни, че от раждането си привличат много внимание от хора от противоположния пол! Ако страдате от комплекс за малоценност, тогава най-доброто, което можете да направите за себе си, е да забравите за тази кралица! Тя може да обича с голяма страст и интензивност, но само онези, които обичат себе си!

Въпреки че тази фраза звучи малко егоистично, в действителност в нея няма нищо подобно. Жените Лъв могат да бъдат много щедри, мили и разбиращи. Те просто не са готови да го покажат „просто така“, на „заден план“.

Те вярват, че съзнателните комплименти със смисъл са по-добри от просто думи, които бързо стават скучни и следователно нямат смисъл. Лъвовете не обичат клишетата. Така че, ако ще обсипвате вашия Лъв с комплименти, бъдете креативни!

Не казвай, че я обичаш. Кажете й, че я обичате безумно!

Лъвовете не са егоисти, не са студени и не са много алчни за хорско внимание. Те просто са взискателни и амбициозни жени. Те честно казано не разбират защо бихте й купили дрънкулка, когато очевидно имате пари за диамантен пръстен. Лъвовете обичат да харчат пари за бижута, дрехи и обувки. Ето защо те обикновено имат толкова добър вкус!

Понякога Лъвиците могат да покажат толкова добри маниери, че изглежда, че имате работа с Везни. Но не се заблуждавайте! Просто на някакъв етап нейната гордост заспа! Жените Лъв нямат нищо общо със срамежливостта или подчинението.

Но опитайте да я дразните и ще я видите в целия й блясък. Ако искате вашата съпруга или приятелка, родена под тази зодия, да ви обича, имате само два начина да постигнете това.

Трябва или да доминирате над нея, или да й доставяте всяко възможно удоволствие.

Това е единственият начин да привлечеш вниманието й. Само така можете да й дадете да разбере, че наистина сте готови за трудности, ако възникнат такива.

Освен това трябва да се докажете като добър любовник. Сексът за нея е удоволствие, без никакво двусмислие. Така че, с цялата си гордост и суета, Лъвицата няма да може да устои на същия арогантен, непоносим сноб, ако той е добър в леглото. След като са заедно, двама такива герои определено ще станат мили и грижовни хора.

Всички ваши приятели знаят, че сте горд, амбициозен и изключително уверен човек. Вашият магнетизъм и чар могат да разтопят всяко сърце. И нека бъдем честни, ако човек изглежда наистина ценен за вас, вие сте в състояние да направите жертви, само за да го спасите!

Ревността за жените Лъв е загуба на време. От друга страна, гневът на вашия съпруг може да ви накара да се почувствате отново живи! И така, кой знае, може би и вие се занимавате с този трик за разпалване на страст? Единственото нещо, което може да спре Лъвицата в тази ситуация, е съперник, роден под същия знак. Те предпочитат да не се сблъскват помежду си на любовния фронт.

Жените Лъв се обличат добре и знаят как да подчертаят красотата си.

Имат добър вкус и знаят много как да изглеждат елегантни. Дори когато сте сами вкъщи, тя ще предпочете секси къси шорти, а не скучни спортни панталони!

Тя не е от тези, които ще се оплакват от живота или ще изпаднат в депресия по някаква причина или без. Ако успеете да я спечелите, ще се събуждате всяка сутрин и ще виждате пред себе си жена, лишена от всякакви недостатъци! Тя е перфектна и красива във всичко! Винаги ще се гордеете с нея, ще се смеете много заедно и ще правите оптимистични планове за бъдещето. Пригответе се да се събуждате рано и да се обичате интензивно през нощта!

Зодия Дева.

Сигурно си мислите, че Богородица е някой в ​​бели дрехи, чистата и крехка Дева Мария? Извиняваме се, разбира се, но тази снимка няма нищо общо с реалността.

Девата в съвременния свят е жена, която може в един момент да се откаже от всичко в името на новото си хоби и в същото време да не се интересува от всички коментари, които ще бъдат наоколо. Тя е жена, която цени честността преди всичко! И най-вече по отношение на себе си.

Жената Дева посвещава целия си живот на търсене на щастието и когато се влюби, то е заради любовта. Това е единствената зодия за жените, която им позволява да бъдат страшно практични в ежедневието, но в същото време божествено романтични във всичко останало.

Девите са решителни жени, но не са склонни да отделят твърде много време за мислене, анализ и душевно търсене. Това е жена, която обича да привлича вниманието и моментите, когато всичко в живота се променя драматично. И в същото време в ежедневието тя винаги разчита единствено на разума и логиката.

Девите обикновено имат изискан вкус във всичко. Това е особено забележимо в облеклото. Те винаги се обличат за работа, а не „както и да е“, тъй като обмислят всички детайли. Те не си позволяват да направят и най-малката грешка по този въпрос.

Ако имате връзка с тази жена, вероятно вече сте се учудили колко грижовна може да бъде тя. Вашите проблеми са нейни проблеми! Можете да й се доверите за всичко: планиране на семейния бюджет и пътуване. И просто трябва да се наслаждавате на живота. Тя няма да забрави нито един рожден ден на вашите приятели!

Девите не могат напълно да се отпуснат, ако знаят, че някой проблем остава неразрешен. Не бива да очаквате да ви го покажат с кисело изражение на лицето си. Просто спокойствието изобщо не е свързано с Девите, но те не обичат да натоварват никого с това.

Девите са перфекционисти и това е страхотно!  Всякакви недостатъци ги дразнят силно. Никой не е по-загрижен за личната ефективност от хората, родени под този знак. А още по-дразнещото е, че почти винаги са прави!

Девите мразят, когато някой критикува някой друг (особено себе си) публично. Ако смятате, че жена Дева е направила нещо лошо, кажете й по-късно, лице в лице и без гняв в думите си. В противен случай ще загубите любов или приятелство. Не забравяйте, че никой не е съвършен, но Девите страдат повече от всеки друг от собствените си несъвършенства!

Девите са практични и рядко мечтаят за нещо. Те не обичат драмите и рекламите. За тях е по-добре, когато е скучно, отколкото когато е непредвидимо. Лесно е да изплашиш Дева и винаги трябва да помниш това.

Има много начини да задържите тази жена до вас. Но агресията не е сред тях!  Девите търсят мир и хармония в една връзка, а не луди прояви на любов. Много е важно. Никой не цени толкова платоническата любов, колкото жените от тази зодия.

Не забравяйте, че Девите рядко показват цялата си болка публично. Ето защо, ако ги обидите, те ще го търпят мълчаливо известно време и след това просто ще си тръгнат. Тяхното търпение също не е безгранично, въпреки че не всеки осъзнава това!

Малките неща и доверието също са важни за тях. Девите са не само тихи и срамежливи, но и твърди, силни и защитници. Те са отговорни. И затова те са идеален вариант за мъже, които ценят комфорта във връзката.

Везни.

Ако искате жена, която може да говори с часове за всичко, дори когато изглежда, че няма абсолютно нищо за разговор, изберете тази, която е родена под знака на Везни. Комуникацията и подкрепата не е тъжно задължение за тях, а интересно и полезно нещо!

Везните са хора на щастието и баланса, усмихват се почти във всяко трето изречение. Тази жена сякаш свети отвътре и е готова да обсъди всеки проблем с вас!

Жените Везни са „изградени“ от доброта, нежност, справедливост, дружелюбност, упоритост и нерешителност.

Те умеят много добре да изразяват своята женственост, умеят да се обличат и избират дрехи за мъжете си! В същото време всички, ако трябва да запретнете ръкави и да си свършите мъжката работа, Везните са готови и за това! И в същото време те дори няма да загубят своята женственост за известно време!

Преди да излезе, жената Везни задължително ще си сложи обилно червило, ще изправи косата си и умело ще се напръска с парфюм. Всичко ще бъде под контрол. И тя не само ще изглежда по-красива, отколкото без грим, но и по-умна!

Везните са интелектуалци, както мъже, така и жени. Дори когато са нервни, те изглеждат като цяло спокойни. И в същото време не губят възможността да анализират трезво ситуацията. Ако имате нужда от паричен мениджър, свържете се с жена си. Тя определено се справя с тях по-компетентно от вас!

Тя иска да почувства, че имате нужда от нейното мнение. Че си готов да се посъветваш с нея и да се вслушаш в нейните думи. Последвайте я, ако иска да смени професията или страната си на пребиваване. Или когато той просто каже, че е време и двамата да намерите нови приятели.

Везните обичат да бъдат заобиколени от други, обичат да събират тълпи от приятели за купони и обичат просто да танцуват и да се забавляват часове наред.  Тайната на тяхната „оцеляване“ е, че знаят как да управляват енергията си и да я пестят.

Жените от тази зодия лесно намират общ език с различни хора. Дори и с тези, които винаги са напрегнати и недоволни от нещо. Тъй като Везните определено се нуждаят от хармония около себе си, те ще направят всичко, за да накарат хората с негативна енергия или да променят настроението си, или да напуснат стаята.

Трябва да се помни, че въпреки стереотипите, тези жени са доста силни. Те обичат, когато другите са на тяхна страна в спор и трябва да подкрепят тяхната гледна точка. Те просто са в състояние да скрият своя „железен юмрук“ в кадифена ръкавица.

Когато трябва да се вземе важно решение, Везните няма да разчитат само на разума или само на емоциите. Те се нуждаят и от двете и това е единственият начин да се постигне правилно балансирано решение.

Момчетата Везни винаги ще бъдат приоритет за жените Везни. Защото тя не иска да крие това, което мисли от него, дори ако това понякога може да предизвика недоразумения. В крайна сметка, ако попитате нейното мнение, искате да чуете истината, нали?

В същото време Везните никога няма да ви предадат своята истина по груб или неудобен начин. Те не търпят преки пътища, но в същото време знаят как да наранят чувствата не по най-грубия начин, а по правилния начин, така че да „работи“.

Везните често нападат самочувствието на другите, без да го знаят. Жена, родена под този знак, направо ще ви даде рецепта как да се отървете от мазнините по корема или как да победите целулита. Може би някой ден тя ще ви доведе до нервен срив, но бъдете сигурни: всичко това е само с най-добри намерения.

Някои хора смятат, че Везните са прекалено егоистични.  Но всъщност те просто ценят красотата, невинността и искреността! Ако тези думи нямат нищо общо с вас, малко вероятно е някога да станете приятели и със сигурност никога любовници. Везните не обичат умишлено да нараняват другите, но знаят кога да забавят темпото и просто да кажат „не“.

Единственият недостатък на жените Везни е тяхната нерешителност. Те обичат да оставят неспешните проблеми на заден план и да ги решават масово, когато са се натрупали твърде много. Като правило, когато бързат, правят грешки. Следователно техният партньор трябва да им попречи да „избягат“ от вземането на трудни решения. И им помогнете.

Потискайте проявите на нерешителност в съпругата си – и бъдете сигурни: Богинята е пред вас! Уникален човек, който ще ви даде истински живот!

Скорпион.

Тези жени крият в себе си дълбока и мистериозна красота, която само най-претенциозният мъж може да оцени истински. Лесно е да бъдете очаровани от Скорпион, но да го разкриете напълно не е достъпно за всеки.

Мъжете се тълпят към жените Скорпион като комари към светлината. Защото имат омагьосващ вид и защото в тях се крият много очарователни тайни.

Но не мислете, че тази жена лесно се заблуждава от фалшиви комплименти: това е голяма грешка. И ще разбереш, че си го поел, когато един ден уловиш пронизващия й поглед. Скорпионите се гордеят със себе си и със способностите, с които природата ги е надарила. Ако не можете да ги разгледате и обясните, не измисляйте нищо излишно!

Понякога Скорпионите могат да изглеждат нежни и крехки като котенца, но не се заблуждавайте! В действителност те са силни, емоционални и никога не крият импулсите си. Тяхната душа винаги е готова да изригне като вулкан. Те не познават граници, когато наистина искат нещо.

Повечето Скорпиони са истински принцеси, богини, без задръжки съпруги и най-добри приятели! И двамата обичат и мразят с пълна отдаденост. Те не понасят нищо “средно”, половинчато, посредствено – нито в любовта, нито в каквото и да било друго! Ако не можете да събудите най-дълбоките чувства на Скорпиона, той просто няма да ви забележи! Може дори да си помислите, че тя ви игнорира. Но не: той просто не забелязва!

Скорпионите са ревниви и дори няма да се контролират!

Друга негативна черта на личността им е, че често не искат да чуят друга, алтернативна гледна точка. И винаги си запазват последната дума! Ако ви е обидена, може да ви забрани да я целувате в продължение на много седмици подред. Точно толкова време, колкото е необходимо, за да се извините!

Скорпионите винаги подсъзнателно се стремят да покажат кой е главният във връзката. Въпреки това, ако те обичат, те ще бъдат готови да простят всяко ваше престъпление. Особено ако сте го направили поради невнимание или глупост. Скорпионите имат силно развито чувство за справедливост, така че е доста лесно да ги обидите, но те са бързи и няма да кроят планове за отмъщение с години.

Всички Скорпиони (мъже и жени) са много лоялни, когато става дума не само за любов, но и за приятелство. Жените обичат властта. Те презират слабостите на другите. И никога няма да се чувстват комфортно с хора, които са „по-ниски“ или по-слаби от тях! В хората те ценят силата, решителността, смелостта, способността да смажат всичките си врагове и след това да получат искрено удоволствие от резултатите.

Скорпионите никога не смятат другите жени за съперници. И всичко това, защото към повечето от тях изпитват само съжаление и/или презрение.

Но жените, родени под този знак, знаят как да развеселят своите приятели и любовници. Когато тези жени обичат, техният партньор винаги усеща топлината на страстта, излъчвана от тях. Те никога не пестят усилия, за да го направят щастлив!

Именно за Скорпионите често казват: фатална жена. Ако живеете с нея, определено ще разберете за какво говорим: тя сякаш се настанява в главата ви и заема по-голямата част от нея. За твой късмет тя знае какво е истинска любов, преданост и вярност!

Стрелец.

Стрелците са уникални жени в своята искреност. Те невинаги ще ви кажат това, което искате да чуете, но винаги можете да разчитате, че ще бъдат честни и откровени. Понякога техните язвителни и откровени коментари за сложния ви интимен живот могат да бъдат обезпокоителни, но това е стойността на добрите приятелки, нали?

Струва си да се отбележи, че понякога Стрелецът може, напротив, да ви развесели толкова много, че искате да танцувате от щастие.

Стрелците може би са твърде откровени, но нищо не може да се направи: те виждат света такъв, какъвто е в действителност. И не понасят лъжата. Освен това винаги знаят кога са излъгани, така че бъдете внимателни. И не се представяйте за някой, който не сте.

Стрелците са много независими. Ако искате жена, родена под този знак, да направи нещо за вас, никога не се опитвайте да постигнете своето чрез манипулация и възползване от позицията си. НЛП, „хипнозата“ и други техники на „пещерния човек“ не работят при тези жени. Те презират „умниците“, които се смятат за по-умни от всички останали.

Независимостта на Стрелец често води до факта, че тези жени остават самотни. Те са саркастични, често нервни и могат да ви пратят по дяволите с усмивка на лицето си. Не е изненадващо, че не всеки мъж може да издържи на това!

Също така е по-добре да не виждате Стрелец в гняв. Но ако имате късмета да имате връзка с жена Стрелец, можете да сте сигурни, че в нейно лице сте получили и верен приятел, отличен другар и като цяло стабилен и надежден спътник за цял живот. Той може да ви защити от „бури“, може да бъде ваш довереник в правилните ситуации и винаги ще бъде на ваша страна. Дори когато всичките ви приятели вече са напуснали лодката ви.

Стрелците са щедри, търпеливи и знаят как да бъдат полезни.  Те никога не забравят за любимите си хора, дори когато са физически на хиляди километри от тях.

Стрелците са онзи рядък тип жени, които запазват приятелите си от детството с възрастта. Това е същият случай, когато веселите момичета са приятели от училище, а след това се превръщат в красиви жени и осъзнават, че нищо не им пречи да останат приятели.

Зрелите жени Стрелци са елегантни и уверени жени, които винаги знаят как да се обличат правилно и за какво да бъдат небрежни и за какво не.

В любовта тези хора също са много по-романтични, отколкото обикновено се смята. Напълно възможно е жена ви да пази всяка любовна бележка, която някога сте й писали. И още помни първия филм, който сте гледали заедно. Но не очаквайте тя развълнувано да ви разкаже за това! Тайните на любовта са предназначени да пазите само за себе си, сигурен е Стрелецът.

Когато романът й приключи, тя може буквално да плаче отвътре, но никой около нея няма да забележи. И на повечето ще изглежда, че това не е романтика, а просто лека афера. И никой никога няма да разбере колко разбито е сърцето й отвътре.

Възрастта изобщо не е пречка за Стрелците. Те остават млади момичета дори когато остареят. Тази тяхна жизнерадост, този техен вечен оптимизъм – не изчезват с годините! И нека бъдем честни, точно това привлича мъжете!

Никоя друга жена не може да бъде толкова страстен любовник, колкото един Стрелец. Умеят да показват любов към всичко, което правят, имат страхотно чувство за хумор и силна вяра в бъдещето. С тях никога не е скучно. Стрелците не са досадни. И знаят как да признаят чувствата си, ако знаят, че това има значение за мъжа.

Никоя жена няма да ви целуне така сладко, както родената под този знак. Това е всичко, защото тя знае разликата между привличане и любов!

И ако стрелите на Купидон проникнат в сърцето ви, никой и нищо няма да ви спаси от силата на Стрелеца!

Козирог.

Жената Козирог винаги планира бъдещето предварително и не се страхува от упорит труд. При условие, че това й осигурява финансово оздравяване. Няма много Козирози в света, които са безразлични към ярки златни бижута или други символи на богатство.

Затова те обикновено са готови да постигнат успех на всяка цена: било то със сила, с постоянство или с хитрост. Ето защо, ако имате трудни въпроси относно кариерата си, отправете ги към жената Козирог: тя винаги знае какво да прави.

Трябва също да знаете, че тези хора са толкова скромни и безкористни, че просто не могат да бъдат счупени или унищожени. Те могат да се преструват на „мъртви“, но никога няма да „умрат“.

Козирозите обичат да вървят напред и да броят постиженията си. И ако наистина се интересуват от нещо, могат да направят всичко, за да постигнат целта си. Те са амбициозни и никога не забравят защо са тук.

Козирозите не обичат дългите преговори и споразумения. И като цяло мразят търговията. Най-добрият начин да преговаряте с хората от тази зодия е веднага да им предложите справедлива цена. Без наддаване! И никога няма да ви поискат отстъпка: те са твърде горди за това.

Козирозите са убедителни, те умеят да приемат аргументите на другите и да изграждат свои собствени.

И ако има жена на света, която може да започне собствен бизнес без стотинка в джоба си, това е Козирогът! Най-добрите думи за нея не са „Обичам те“, а „Ти си най-интелигентната и компетентна жена, която съм виждал“. Козирозите може да се преструват, че не се нуждаят от похвала и одобрение от другите, но това не е вярно.

От време на време, като всички жени, те трябва да променят елементите на своя домашен декор, за да избегнат депресия. Така че те също знаят как да харчат пари разумно.

Тези жени знаят, че са необходими усилия, за да ти се възхищават.

И за тях няма нищо по-хубаво от това да чувстват, че я подкрепяте и смятате, че тя прави всичко както трябва. След като започнете да я хвалите редовно, ще видите как се е променила вътрешно. Да, това не винаги ще се вижда на лицето й, но дълбоко в себе си комплиментите могат да я накарат да подскочи от радост.

По въпроси, в които трябва да покажете постоянство и постоянство, Козирозите нямат равни. Ето защо, ако имате достатъчно късмет да изградите връзка с жена от тази зодия, можете да сте сигурни: просто няма по-добър партньор, с който да изживеете живота си!

Жена Водолей.

Водолеите са влюбчиви жени, но могат да изглеждат несериозни само на човек, непосветен в тайните на душата им. Всъщност, ако се влюбят истински в някого, те обикновено остават безсмъртно отдадени на този човек.

Но трябва да запомните: хората от този знак ценят личната свобода преди всичко. Следователно, ако ще ги завлечете в затвора на ежедневието и скучното ежедневие, тогава този експеримент почти сигурно ще завърши с провал.

Водолеите трябва да имат свободата да експериментират и да се отворят към нещо ново, да разширят мирогледа си.  Водолей е знакът на бъдещето, знакът на откритието и гения. Вероятно под този знак са родени повечето хора, променили света.

Ето само няколко примера: астрономът Галилей, който е бил стотици години по-напред от времето си; изобретателят на електрическата крушка Томас Едисън, биологът Чарлз Дарвин; американският президент Ейбрахам Линкълн; друг президент е Франклин Рузвелт; известният мислител Франсис Бейкън… Списъкът може да продължи.

Ако не им дадете тази свобода, те бързо ще изчезнат. И ще останете разочаровани от тях.

Водолеите са влюбчиви жени, но могат да изглеждат несериозни само на човек, непосветен в тайните на душата им. Всъщност, ако се влюбят истински в някого, те обикновено остават безсмъртно отдадени на този човек.

От друга страна, можете да сте сигурни, че Водолеите са верни съветници. Те винаги ще ви кажат истината, независимо каква е тя. И в същото време те никога няма да морализират или да ви учат как да живеете.

Ако искате до себе си човек с луда страст и ентусиазъм, изберете Водолей. Страстта е най-силната им страна.

От една страна, Водолеите умеят да се доверяват на логиката и да разсъждават доста разумно. От друга страна, те обичат романтиката, признанията за любов и филми с трагичен край. Ромео и Жулиета всъщност е история за тях. Така че, ако имате нужда не само от страст, но и от любов в живота си, тогава жената Водолей е това, от което се нуждаете. Тя знае кога партньорът й има нужда от спокойствие и хармония, а кога от страст и сълзи от радост.

Водолеите не понасят невротиците. Те не харесват тези, които постоянно преувеличават и драматизират.

Те обичат с очите си. Това означава, че голямото разстояние между вас и тази жена едва ли ще ви накара да се обичате повече. Романсите им са интензивни. Ако една жена Водолей се е влюбила във вас и точно сега е вашият „период на букети от бонбони“, тогава тя постоянно ще изисква вашето внимание.

Ако връзката стане непоносима с течение на времето, тогава характерът на тази жена няма да й позволи да страда безкрайно. В един момент тя просто ще „изчезне в нощта“ и ще си тръгне, без да погледне назад. Те не обичат драмите и разводите, затова предпочитат да се разделят с хората лесно и без истерии.

Въпреки факта, че Водолеите са индивидуалисти, около тях обикновено винаги има тълпа от приятели и почитатели. Следователно жените от този знак могат да бъдат „самотни“ дълго време и в същото време да не се срамуват от статуса си.

Повечето разведени жени Водолей все още остават щастливи! Защото са в състояние да живеят без да обръщат внимание на осъжденията и предразсъдъците на другите!

Те се отнасят към другите по същия начин, по който се отнасят към себе си: приемат ги (или не) такива, каквито са. И не се опитват да променят никого! Понякога им се струва, че е по-лесно да променят света или Вселената, отколкото един конкретен човек. Не се опитвайте да разберете или разкриете тайните на тази жена. Просто я обичай. Или се отдръпнете и не спирайте другите да го правят!

Водолеите мразят несправедливостта. И винаги са шокирани, когато се срещнат очи в очи с нея. Мили и тихи по природа, те често обичат да предизвикват общественото мнение или тайно да се възхищават на бунтовниците. Това, което изглежда шокиращо и скандално за другите, е просто екзотика за Водолея.

Каквото и да кажете на жената Водолей, тя определено ще разбере същността на думите ви.  Въпреки че може да ви се струва, че тя не е обърнала внимание на думите ви и точно сега мислите й са „на луната“. Просто ви учи на една проста истина: трябва да събирате информация по-внимателно и да подготвяте аргументи. В противен случай бързо става скучно.

Ако планирате да започнете афера с Водолей, бъдете сигурни: много скоро животът ви ще придобие ново качество. Ще се заинтересувате повече от живота и ще се научите да наблюдавате напредъка. Защото хората не харесват този знак и просто не могат да стоят на едно място!

Жена Риби.

Рибите са 100% жени, до мозъка на костите си. Те оценяват, когато един мъж им дава чувство на сигурност и винаги ценят човека, който обича. В този смисъл никоя друга зодия не може да се сравни с Риби по женственост!

Обичат, когато партньорът им придърпва стол, отваря вратите на колата и понякога им запалва цигара. И още повече обичат, когато им казват, че са красиви и женствени. Това, което изглежда банално за много други жени, Рибите умеят да оценят.

Могат да прекарат цял ​​ден с вас в увеселителен парк и изобщо да не преценят дали е било банално или гребло. Или просто седнете на масата няколко часа, разговаряйки с вас на различни теми. Без значение от колко време познавате тази жена, тя винаги ще ви даде възможност да се насладите на общуването със себе си, сякаш сте хора, които се познават от училище.

Те са изключително влюбчиви хора и винаги са готови да изненадат своя мъж. Те знаят кога да носят бяло бельо с нежна дантела и кога нещо по-оригинално. И винаги мислят какви последствия могат да имат думите, които изричат. Като цяло те ще се опитат да не нарушават вашите граници и да не нараняват чувствата ви. Защото самите те са чувствителни и впечатлителни хора. Простите думи „Обичам те“ означават повече за тях, отколкото да отидат в скъп ресторант.

Редките Риби имат врагове. И ако го направят, обикновено разрешават конфликтите по дипломатичен път.

Рибите са спокойни жени, дори в компанията на непознати се държат непринудено и непринудено. В същото време те забелязват всички недостатъци и проблеми на своите събеседници. Така че, ако обидите Риби, тя също ще намери начин да ви извади от чувството ви за спокойствие.

В ежедневието тези жени обичат комфорта и удоволствието повече от някакви абстрактни „ценности“. Тяхната философия може да се опише с думите: „Не искам да съм милионер, но искам да живея като милионер“. Те обичат да релаксират, спокойно да се наслаждават на залези и красиви гледки и водят бавен, чувствен начин на живот.

Те не се тревожат за утрешния ден, рядко се притесняват какво ще правят след пенсиониране и други подобни. Рибите живеят тук и сега, така че не се притесняват от несигурността в живота. Знаят, че занапред всичко ще бъде наред. И ако не стане, няма значение: ще го преодолеем някак си!

От една страна, Рибите са наясно, че човешкото общество има и тъмна страна, а от друга страна, те прекрасно знаят как да изградят свой собствен свят, в който всичко е красиво и красиво. Не се притеснявайте, ако съпругата или приятелката ви, родена под този знак, реши да се оттегли и да посвети време на себе си. Това е просто нейният метод на терапия. Рибите го използват, когато трябва да изчистят ума си от несигурността и страховете.

От време на време Рибите признават своята срамежливост и уязвимост, но го правят само с близки хора.  Обикновено те винаги се опитват да изглеждат готини и независими. Пробивът през защитната им мантия не е толкова лесен: изисква се да ги убедите, че не възнамерявате да наранявате.

Типичните Риби говорят бавно, замислено и с нежен глас. Умеят да се грижат не само за себе си и собствения си живот, но и за своите приятели и роднини. Жените от тази зодия са по-склонни първо да ви разкажат за проблемите на другите хора, отколкото за своите собствени. Те обичат да бъдат оценени и полезни.

Когато им се оплаквате, те обикновено изслушват внимателно и след това… и тогава говорят за проблемите си. И започвате да разбирате, че те също изпитват депресия и разочарование. Рибите са чувствителни, но достигането до сърцето им не е толкова лесно.

Всъщност всички тези качества ги правят отлични съпруги. Само не забравяйте, че не можете да предадете Риби или да атакувате техните интереси: те никога не прощават това. Съгласни ли сте с това ваше описание?