БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – 25.02.2020

0
669

На 24 февруари, около 09:30 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела, управляван от 66-годишен мъж. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 февруари, около 19:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път на град Добрич. На място е установено, че велосипедист на 77 години от град Добрич не спира на пътен знак „Стоп”, излиза на оковръстен път и е ударен от лек автомобил „Ауди”, управляван от 34-годишен мъж. Вследствие на инцидента, велосипедиста е настанен в МБАЛ Добрич с фрактури и съчетана травма, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 февруари, около 11:30 часа е получено съобщение от ФСМП Балчик за приета 50-годишна жена пострадала вследствие на ПТП. На място е установено, че при управление на лек автомобил „Пежо”, по път с. Рогачево посока с. Кранево, жената губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, същата е настанена в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.