БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 8-10.06.2019

0
1004

На 9 юни, около 10:30 часа е получено съобщение за умишлено увреждане на мебели, входни врати и уреди в имот, находящ се търговски център на територията на град Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 юни, около 08:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на 4 броя автомобилни гуми ведно с джанти монтирани на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. МПС е било паркирано на улицата пред частен имот на територията на с. Полк. Минково, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 юни, около 22:23 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 49-годишен мъж от с. Росица, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,77 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 юни, около 20:30 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на широкоекранен телевизор, музикална уредба и два броя въдици от частен имот на територията на с. Безводица, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 8 юни, около 22:20 часа в град Добрич е извършена проверка на 17-годишен младеж. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 02, грама, реагиращ на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 юни, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на територията на с. Безмер, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на широкоекранен телевизор. По случая е образувано досъдебно производство.

На 7 юни, около 15:25 часа е получено съобщение за извършена кражба на широкоекранен телевизор и моторна коса от частен имот на територията на с. Крапец, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST