БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 8.04.2020

0
1049

На 7 април, около 19:35 часа по ул. „Независимост” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 24-годишен мъж и возещ се в МПС мъж на 21-години, и двамата от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. В хода на проверката водача на автомобила предава суха тревна маса с тегло 0,9 грама, реагираща на канабис. При последвалите ПСД, пътника в автомобила предава суха тревна маса с тегло 0,6 грама. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 7 април, около 18:30 часа в град Каварна е задържан 35-годишен мъж, в нетрезво състояние, известен на МВР. Същият е извършва непристойни действия и размахва хладно оръжие в магазин за хранителни стоки в морския град. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 7 април, около 15:05 часа е получено съобщение за извършена кражба от гаражно помещение, находящо се по ул. „Захари Стоянов” в град Добрич. Установено е, че за времето от 19:00 часа на 6 април до 15:00 часа на на 7 април, чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е извършил кражба на моторен трион. По случая е образувано досъдебно производство.