БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 4.06.2019

0
1122

На 3 юни, около 07:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот на територията на с. Орляк, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на хранителни продукти. От проведените ОИМ и ПСД са установени извършителите на деянието, малолетни момчета от селото, известни на МВР. Работата по случая продължава.

На 3 юни, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на дамска чанта с намиращите се в нея лични документи и сумата от 2 070 лева от частен имот на територията на с. Черноморци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 юни, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански имот, находящ се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в складовото помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя ръчни електрически инструмента и други вещи на обща стойност 615 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 юни, около 10:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от павилион, находящ се в центъра на град Добрич на сумата от 2 480 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 4 юни, около 00:20 часа е получено съобщение за умишлено увредени прозорци на частен имот на територията на с. Ловчанци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.