БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 4 МАРТ

0
895

На 3 март, около 01:30 часа по ул. „Александър Стамболийски” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен”, управляван от 72-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,13 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 март, около 23:15 часа в град Балчик е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген”. В хода на проверката е установена са установени общо 8 броя топчета кристално вещество реагиращо на метаамфетамин с тегло 1,2 грама и суха тревна маса с тегло 0,7 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 28-годишен мъж от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 март, около 14:40 часа по ул. „Дунав” в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Сеат”, управляван от 38-годишен мъж от град Шабла. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис, кокаин, и амфетамин. При последвалите ОИМ и ПСД е установено бяло вещество с тегло 1,4 грама, реагиращо на кокаин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 март, около 12:06 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на хладилник и два броя конвектори от частен имот на територията на с. Огняново, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.