На 28 ноември, около 12:00 часа в град Балчик е извършена проверка на криминално проявен 34-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 2,5 грама, реагиращ на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 28 ноември, около 16:00 часа по пътя между с. Могилище и град Каварна е извършена проверка на криминално проявен 25-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 28 ноември, около 10:10 часа е получено съобщение за починал мъж на 72-години в частен двор на територията на град Каварна. На място е установено, че при ремонтни дейности в двора на къщата си, същия пада от стълба от височина 4 метра. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 ноември, около 08:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 60 литра гориво от колесен трактор, паркиран в частен имот на територията на с. Хаджи Димитър, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 ноември, около 20:45 часа в град Каварна е извършена проверка на 28-годишен мъж от с. Вранино. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1,04 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 ноември, около 14:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката в пътника в автомобила е установена вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на метаамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 26-годишна жена от с. Бранище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 ноември, около 17:05 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 40-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,22 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 ноември, около 19:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с варненска регистрация, управляван от 51-годишен мъж от град Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,98 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 13:50 часа в град Добрич е извършена проверка на 22-годишен мъж от с. Богдан, обл. Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 22:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 35-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,69 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 13:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 50 лева на монети и аудио плейър от незаключен лек автомобил „Пежо”, паркиран на територията на град Каварна. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 22-годишен мъж от град Каварна, известен на ВМР. Вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST