БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 3.12.2019

0
660

На 2 декември, около 21:40 в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 23-годишен мъж от с. Кремена.  При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,86 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 декември, около 21:45 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ланчия” с добричка регистрация, управляван от 43-годишен мъж, известен на МВР. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,93 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 2 декември, около 22:15 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от 24-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.