БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 25.06.2019

0
887

 

На 24 юни, около 06:55 часа след проведени ОИМ и ПСД е задържан 46-годишен мъж от град Добрич. В хода на работа е установено, че същия прави опит да подпали търговски обект, находящ се по ул. „Бойчо Огнянов” в град Добрич. Срещу извършителя на деянието са взети принудителни медицински мерки, и е настанен в ЦПЗ Добрич. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани в РП Добрич.

На 24 юни при провеждане на СПО в с. Карапелит, обл. Добрич е спрян за проверка пътнически микробус с добричка регистрация, управляван от 56-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката, водача на МПС не изпълнява полицейските разпореждания, като потегля рязко и събаря на земята полицейски служители, извършващ проверката. Вследствие на инцидента, служителя на МВР е настанен в МБАЛ Добрич с контузия на главата, мозъчно сътресение и охлузвания, без опасност за живота. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 56-годишния водач на микробуса. Материалите по случая са докладвани в ОП Добрич. По случая е образувано следствено дело.

На 24 юни, около 16:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на кръгово кръстовище за к.к. Албена по околовръстен път на град Добрич. На място е установено, че водач на товарен автомобил „МАН” с добричка регистрация с прикачено полуремарке, управляван от 49-годишен мъж не спазва дистанция и удря лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация. Вследствие на инцидента са пострадали две жени на 19 години и 40-години возещи се в лекия автомобил. Същите са прегледани в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Двамата водачи на МПС са с отрицателни проби за употреба на алкохол. По случая е взето отношение по административен ред.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST