БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 22.05.2019

0
1001

На 21 май, около 07:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Кочмар, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация,  поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на инцидента е пострадал 19-годишния водач на МПС, който е настанен в МБАЛ Добрич  с комоцио, без опасност за живота.

На 21 май, около 11:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Телериг, обл. Добрич, обитаван от 41-годишен мъж. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 май, около 22:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Васил Левски” в град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Опел” е напуснал пътното платно и е самокатастрфирал в дърво. Вследствие на инцидента няма пострадали. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача на автомобила 34-годишна жена от град Добрич, цифровата индикация отчита наличието на 1,93 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21 май, около 09:10 часа в с. Ваклино, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед „Ямаха”, без регистрационна табела, управляван от 70-годишен мъж от град Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство.