БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 20.05.2020

0
1001

 

На 19 май, около 13:50 часа е получено съобщение за възникнал трудова злополука в склад на територията на град Генерал Тошево. Установено е, че при ремонтни дейности, 37-годишен мъж пада от строително скеле. Вследствие на инцидента, пострадалият е настанен в МБАЛ Добрич със счупен първи ломбален прешлен. Уведомена е Инспекция по труда град Добрич.

На 19 май по ул. „Хан Тервел” в град Добрич е установен лек автомобил „Рено”, обект на ПЗО от град Генерал Тошево. Работата по случая продължава.

На 19 май е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 100 лева от частен имот на територията на с. Одринци, обл. Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 40-годишна жена от с. Одринци. Работата по случая продължава.

На 19 май в градски парк на град Генерал Тошево е извършена проверка на криминално проявен 26-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.