БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 2-4.01.2021

0
746

 

На 1 януари, около 1:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 26-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло вещество с тегло 0,1 грама ,реагиращо на метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 януари, около 17:05 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, без регистрационни табели, управляван от 44-годишен мъж. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 януари, около 12:40 часа е получено съобщение за извършена домова кражба от частен имот на територията на с. Крапец, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 20 ноември до 12:00 часа на 1 януари т.г., чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на широкоекранен телевизор. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 46-годишен мъж. Вещта, обект на посегателството е установена и върната на тъжителят. По случая е образувано досъдебно производство.

На 2 януари, около 13:53 часа е получено съобщение за възникнал конфликт по ул. „Хан Крум” в град Добрич между 44-годишен мъж и мъж на 69 години. Вследствие на инцидента е пострадал 69-годишния мъж, който е с фрактура на ляв крайник. Извършителят на деянието е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 януари, около 10:10 часа в с. Преселенци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 29-годишен мъж. В хода на проверката водача на МПС представя неистински документ СУМПС, издадени от Р. Полша. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 януари, около 17:45 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 20-годишен мъж и мъж на 20 години, возещ се на предна седалка в МПС. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 2,21 грама, реагираща на канабис. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.