БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ

0
769

На 13.07.2022 г. в РУ Генерал Тошево е получен сигнал от настъпило ПТП в близост до с. Равнец. Установено е, че водача на лекия автомобил движейки се в посока от село Равнец към град Генерал Тошево загубва управление на МПС-то, напуска пътното платно в дясно и се удря странично последователно в две дървета. В следствие на удара водача е загубил съзнание и е откаран в МБАЛ Добрич в реанимация. Другия пътник в колата е без наранявания. ПТП е обслужено по административен ред.

На 13.07.2022 г. чрез тел. 112 служители на „Електроразпределение Север“ АД град Варна уведомяват за неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа в село Ловчанци. От извършените процесуално-следствени действия е установено лице, което чрез поставяне на мостов проводник създава условия за непълно отчитане на потребена ел. енергия. Образувано бързо производство.

На 13.07.2022 г. автопатрул на 1 РУ Добрич при извършена проверка установяват водач на лек автомобил да управлява след употреба на наркотични вещества – канабис, бензодиазипини и метадон. Лицето е задържано за 24 часа. Образувано е бързо производство.