БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 17.11.2020

0
652

 

На 16 ноември, около 10:10 часа в град Добрич е извършена проверка на 21-годшен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 048 грама и кристално вещество с тегло 0,23 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 ноември, около 15:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 38-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,22 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 ноември, около 16:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 30-годишен мъж. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 ноември, около 19:20 часа е получено съобщение за незаконно отнет лек автомобил „Опел”, паркиран пред частен дом на територията на град Балчик, оставен отключен с поставен контактен ключ на арматурното табло. От проведените ОИМ и ПСД, МПС е установени на около километър от жилището на тъжителят, без видими щети. Извършителят е установен и задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 16 ноември, около 20:35 часа е получено съобщение за постъпила жена на 40-години в МБАЛ Добрич с фрактура на долен крайник. От проведените ОИМ и ПСД е установено, че в частен дом след употреба на алкохол, между нея и мъж на 32-години, живеещи на семейни начела възниква скандал, в резултат на който, жената получава травмата. По случая е образувано досъдебно производство.