БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 17.03.2020

0
951

На 16 март, около 07:35 часа е получено съобщение за умишлено увредени четири броя гуми и панорамно сткло на лек автомобил „Ауди”, паркирано на територията на с. Коларци, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 март, около 06:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път на град Добрич  в района на пътен възел „Сердика”. На място е установено, че пикап „Митсубиши” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост на заледен участък е самокатастрофирал, преобърнат по таван. Вследствие на инцидента, водача на МПС 51 – годишен мъж от град Добрич е с натъртвания, освободен за домашно лечение, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 16 март, около 08:20 часа в района на кръговото кръстовище на град Балчик по път I-9 е спрян за проверка лек автомобил „Пежо”, без регистрационни табели, управляван от 65-годишен мъж от град Каварна. При последвалата проверка в информационните масиви на МВР е установено, че МПС е с прекратена служебно регистрация от юли месец 2019 г. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 март, около 19:30 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от неправоспособен 22-годишен мъж от с. Оброчище, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,48 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.