БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 16-18.11.2019

0
817

 

На 17 май, около 8:30 часа е получено съобщение за възникнал пожар в сграда, използвана за ЖП спирка в с. Ново Ботево, обл. Добрич. На място е установено, че се касае за палеж, вследствие на който са унищожени, около 150м2 покривна конструкция и мебели. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 35-годишен мъж от град Варна, известен на МВР. Същия е привлечен в качеството му на обвиняем с мярка „подписка”. Работата по случая продължава.

На 17 ноември, около 11:00 часа в град Добрич автопатрул на Първо РУ МВР Добрич подава стоп сигнал на лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация. Водача на МПС не спира и продължава движението си по околовръстен път на град Добрич посока с. Победа. Малко по-късно водача на МПС напуска пътното платно и засяда в крайпътна канавка. Установена е самоличността на водача 48-годишен мъж от с. Божурово, обл. Добрич, неправоспособен. При извършената проверка в багажното отделение на МПС е открита жива овца, без необходимата ушна марка. Уведомена ОДБХ град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 ноември, около 14:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с транзитни номера, управляван от неправоспособен 23-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 ноември, около 04:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 44-годишен мъж от с. Коларци, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,66 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 ноември, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на два бидона с около 80 литра домашно вино от избено помещение в с. Добрево, обл. Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПС е установен извършителя на деянието 47-годишен мъж от същото село, известен на МВР. Част от вещите са установени и върнати на тъжителя. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 ноември, около 23:00 часа в района на ж.к. „Добротица” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 22-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 2 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 ноември, около 03:30 часа в района на ж.к. „Балик” в град Добрич е извършена проверка на 20-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1,1 грама ,реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 ноември, около 01:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 34-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,76 промила. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 ноември, около 19:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Каварна. На място е установено, че водач на лек автомобил „Митсубиши” при маневра завой на ляво не пропуска пресичащата пътното платно жена н 65 години. Вследствие на инцидента, жената е настанена в МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 ноември, около 07:00 часа е получено съобщение за умишлено увредени четири броя автомобилни гуми на лек автомобил „Митсубиши”, паркиран по ул. „Марица” в град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST