БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ- 15.08.2019

0
1116

На 14 август, след проведени ОИМ и ПСД е задържан криминално проявен 20-годишен мъж от град Шабла. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на велосипед, извършена на 10 август т.г. в района на морския град. Материалите по случая са докладвани на РП Каварна.

 

На 14 август, около 21:50 часа в град Добрич е извършена проверка на 31-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката са установени полиетиленови топчета със тегло 0,20 грама, реагиращи на хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 14 август, около 15:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с шуменска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от град Варна, известен на МВР. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин, кокаин и канабис. В хода на проверката в пътника в автомобила 38-годишен мъж от град Варна е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетмин. Двамата са задържани за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

 

На 14 август, около 23:25 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай” с великотърновска регистрация, управляван от френски гражданин. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,66 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 14  август, около 16:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Стефаново, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 71-годишна жена, напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, водача е с фрактура на лява ключица. Возещите се в автомобила момиче на 9 години е с фрактура на черепа, настанена в МБАЛ „Св. Ана” град Варна, без опасност за живота, возещата се жена на 41-години е настанена в УМБАЛ „Св. Марина” град Варна с фрактура на 4 ребра, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА