БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ -12-13.05.2019

0
960

На 10 май, около 07:40 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Поп Богомил” в град Добрич. На място е установено е, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 51-годишен мъж от град Добрич, отнема предимството на водач на мотопед, управляван от 60-годишен мъж от град Добрич. Вследствие на инцидента, мотоциклетиста е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на пубис, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 май, около 11:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на ръчни инструменти, сд плейър и документи от незаключен лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, паркиран в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 май, около 23:05 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 29-годишен мъж от град Балчик. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,90 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 май е извършена проверка на апартамент, находящ се в района на ж.к. „Балик” в град Добрич, обитаван от 41-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установено кафяво вещество с тегло 0,52 грама, реагиращо на хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 май, около 17:30 часа в с. Белгун, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела, управляван от 55-годишен мъж от същото село. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и управляван МПС в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред.  Задържан за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 12 май, около 12:30 часа в търговски обект е задържан 53-годишен мъж, криминално проявен. Същия е извършил кражба на местни изделия на общо стойност, около 100 лева. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА